Oyunculuğu bırakıp yoga eğitmeni olan Zeynep Tokuş sınırları zorladı

Magazin Haberleri
Oyunculuğu bırakıp yoga eğitmeni olan Zeynep Tokuş sınırları zorladı

Uzun süre önce oyunculuğu bırakan ve yoga eğitmenliğine başlayan Zeynep Tokuş, amuda kalkarak yapılması çok zor bir hareketi yaptı. Tokuş'un bu anları fotoğrafladığı paylaşımını gören takipçileri "Hareketi çözebilmek için fotoğrafa 5 dakika baktık" yorumunu yaptı.

1998 yılında katıldığı güzellik yarışmasında tanındıktan sonra oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile boy gösterdiği 'Deli Yürek' dizisiyle ünlenen Zeynep Tokuş, artık ekranlardan uzak sakin bir yaşam sürdürüyor.

Oyunculuğu bırakıp yoga eğitmeni olan Zeynep Tokuş sınırları zorladı - Resim : 1

2011 yılında üniversite aşkı Erdem Yılmaztürk ile evlendikten sonra televizyon dünyasına veda eden Tokuş, kariyerine yoga eğitmeni olarak devam ediyor.

Oyunculuğu bırakıp yoga eğitmeni olan Zeynep Tokuş sınırları zorladı - Resim : 2

Egzersiz yaptığı anları sık sık sosyal medya hesabından yayınlayan Tokuş, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

SINIRLARI ZORLADI!

Yogada oldukça zor bir pozisyondaki halini Instagram'dan yayınlayan Zeynep Tokuş, sınırları zorladı. Esnekliğini gözler önüne seren ünlü isim, "Bedenlerimizi esnetmeyiz. Zihinlerimizi esnetiriz, bedenimiz uyum sağlar." ifadelerini kullandı. Üç çocuk annesi olan Tokuş'un paylaşımı takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Oyunculuğu bırakıp yoga eğitmeni olan Zeynep Tokuş sınırları zorladı - Resim : 3

"5 DAKİKADIR BAKIYORUM HAREKETİ ÇÖZEMEDİM"

Tokuş'un paylaşımını gören sosyal medya kullanıcıları, "Hocam neresi kolun, neresi bacağın kafam karıştı", "5 dakikadır bakıyorum hareketi çözemedim" ve "Önünde saygıyla eğiliyorum" yorumu yapıldı.

 

Kaynak: Haber Global TV

Zeynep Tokuş magazin magazin haberleri sosyal medya