Oyuncu Wilma Elles hastalığını ilk kez anlattı!

koronavirüs
Oyuncu Wilma Elles hastalığını ilk kez anlattı!

Ünlü oyuncu Wilma Elles, koronavirüs salgını nedeniyle stres ve gerginlik yaşadığını ve eski hastalığının nüksettiğini söyledi.

Geçtiğimiz gün Bahçeşehir’de bir güzellik merkezin açılışına katılan Wilma Elles, magazin gazetecilerinin sorularını yanıtladı.

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre, Wilma Elles koronavirüs salgını nedeniyle eski hastalığı uyurgezerliğin nüksettiğini açıkladı. 

Oyuncu Wilma Elles hastalığını ilk kez anlattı! - Resim : 1

Hastalığı hakkında ilk kez açıklama yapan 34 yaşındaki oyuncu, "Daha önce strese girdiğimde ve korktuğumda, geceleri uyurgezerlik olurdu. Uykumda geceleri kalkıp yürürdüm. Bu hastalık uzun zamandır yoktu, nüksetti" dedi.

"Bu hastalık nasıl başladı?" sorusuna Elles, "Çalışmadığım zaman evde strese giriyorum. Evi görmeniz lazım; balkonun kapısını yastıklarla kapatıyorum. Çocuklarla aynı odada yatıyorum, onlar tutuyor beni" yanıtını verdi.

Oyuncu Wilma Elles hastalığını ilk kez anlattı! - Resim : 2

"EVDEKİ KAMERADAN KENDİMİ İZLİYORUM"

Ünlü oyuncu, "Bazen evdeki kameradan kendimi izliyorum. Başıma bir şey gelmesinden de korkuyorum. Özellikle korona artınca daha çok korkuyorum" ifadelerini kullandı.

Sık sık memleketi Almanya'ya gidip gelen Wilma Elles, "Almanya şu anda çok tedbirli, orada her yer kapalı. Gitmek için bir sürü test istiyorlar. Oraya giderken bile sorun yaşıyorum. Bu durum beni daha çok korkutuyor. Bakalık şimdi uçağım var. İnşallah orada başıma bir şey gelmez" şeklinde konuştu.

UYURGEZERLİK NEDİR?

Uyurgezerlik uykudayken insanların kalkıp yürümelerine neden olan bir rahatsızlıktır. Genellikle bir kişinin derin uykudan daha hafif bir aşamaya veya uyanık duruma geçtiği zaman olur. Uyurgezer etkinlik boyunca cevap veremez ve genellikle hatırlamaz. Bazı durumlarda, konuşabilir ancak konuştukları anlamlı olmayabilir.

Uyurgezerlik çoğunlukla çocuklukta olur, tipik olarak 4 ile 8 yaşları arasındadır. Ancak yetişkinler de görülebilir.

Wilma Elles magazin haberleri koronavirüs