Oyuncu Uğur Güneş'ten aşk iddiasına tepki! 'O insana prim yaptırmayın'

Oyuncu Uğur Güneş'ten aşk iddiasına tepki! 'O insana prim yaptırmayın'

'Bir Zamanlar Çukurova'nın 'Yılmaz'ı Uğur Güneş, dün akşam konuk oyuncu olduğu 'Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu' filminin galasına katıldı. Güneş, hakkında çıkan aşk iddialarını galada ilk kez yanıtladı.

'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinin başrol oyuncusu Uğur Güneş'in kendinden yaşça büyük şarkıcı Reyhan Cansu ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. 

TV100'ün haberine göre, Güneş hakkında çıkan kendisinden yaşça büyük şarkıcı Reyhan Cansu ile aşk yaşadığı iddiasına galada ilk kez yanıtladı ve "Yok, o insanlada prim yaptırmayalım. Yalan haber, öyle bir şey yok. Prim yapmak isteyen insanlar..." dedi. 

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Onur Akay, internet sitesinde Uğur Güneş'in kendinden yaşça büyük şarkıcı Reyhan Cansu ile aşk yaşadığını yazmıştı.

Akay; Uğur Güneş ve Reyhan Cansu aşkını, "Birkaç arkadaşımla önceki gün Ortaköy'de sohbet ediyordum. Sohbet esnasında oyuncu Uğur Güneş'in, şarkıcı Reyhan Cansu ile aşk yaşadığını duyunca şoke oldum. Masadaki arkadaşlarımın bana fotoğrafları göstermesiyle, çok şaşırdım" diyerek gizli aşkı ifşa etmişti. 

Oyuncu Uğur Güneş'ten aşk iddiasına tepki! 'O insana prim yaptırmayın' - Resim : 1

Elazığspor'un teknik direktör Levent Eriş ile evliliği 2014 yılında biten Reyhan Cansu, bir dönem Eriş'ten olan oğlunun kaybolduğu iddiaları ile gündeme gelmişti.

Bir Zamanlar Çukurova Uğur Güneş Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu