Oktay Kaynarca'dan bomba paylaşım: Süleyman Çakır bir yerden çıkıp gelse...

'Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri 'Süleyman Çakır', ölümünden 17 yıl sonra bile sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Oktay Kaynarca da, gıyabında cenaze namazı kılınan ve gazetelere ölüm ilanları verilen Süleyman Çakır karakteriyle ilgili bir paylaşımda bulundu.

Oyuncu Oktay Kaynarca, yıllar önce Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı ve Hekimoğlu türküsüyle özdeşleşmiş olan Süleyman Çakır karakterinin Twitter'da TT olması üzerinde sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

"GÜZEL ADAMDI"

Kaynarca'nın açıklaması hayranlarını heyecanlandırdı. Kaynarca paylaşımında "Güzel adamdı güzel adamların sayesinde güzel kaldı" dedi.

Oktay Kaynarca'dan bomba paylaşım: Süleyman Çakır bir yerden çıkıp gelse... - Resim : 1

Oktay Kaynarca, Instagram hesabından yayınladığı videoda, "Bu sabah Twitter'a baktığımda, Süleyman Çakır'ın sene-i devriyesi olduğunu gördüm. Üzerinden 17 yıl geçmesine rağmen hala trend topic olan bu durumu bana yaşattığınız için teşekkür ederim. Bu kadar değerli ve özlenen adam Süleyman Çakır bir yerden gelse de bu hasret bitse mi diye de düşünmüyor değilim açıkcası" dedi.

Oktay Kaynarca'dan bomba paylaşım: Süleyman Çakır bir yerden çıkıp gelse... - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Oktay Kaynarca Süleyman Çakır Kurtlar Vadisi magazin haberleri