Oyuncu Meltem Miraloğlu, 80 yaşındaki Amerikalı eşinden boşanıyor

Oyuncu Meltem Miraloğlu, 80 yaşındaki Amerikalı eşinden boşanıyor

'Hayat Devam Ediyor'un çocuk gelini Meltem Miraloğlu'nun 80 yaşındaki Amerikalı eşinden boşanma kararı aldığı öne sürüldü.

32 yaşındaki oyuncu Meltem Miraloğlu kendisinden 48 yaş büyük Patrick ile evlenip Amerika’ya yerleşmişti. Sürpriz evlilik Miraloğlu'nun ailesinde ve sevenlerinde şok etkisi yaratmıştı. Magazin gündeminde olay yaratan evlilikle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

"KURTULMAK İSTİYORUM"

2. Sayfa programına telefonla bağlanan Onur Akay, Meltem Miraloğlu'nun boşanma kararı aldığını anlattı. Akay, "Dün konuştum daha çok yeni bir olay. 80 yaşındaki kocasına deli gibi aşık olduğunu gösteriyordu bize hep Meltem. İç dünyasında yaşadıklarını duyunca oturup ağlarsınız. Meltem hep 'Çaresiz kaldım' diyormuş sürekli ağlıyormuş ve 'Kurtulmak istiyorum' diyormuş" açıklamasında bulundu.

"KORKTUĞU İÇİN TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTEMİYOR"

Ayrıldıktan sonra da Amerika'da yaşamaya devam edecek olan Meltem Miraloğlu'nun, eşiyle yaşadığı evden polis eşliğinde çıkacağı öne sürüldü. Meltem Miraloğlu'nun tanınmış bir kişi ile sorun yaşadığı, ondan korktuğu için Türkiye'ye dönmek istemediği de iddialar arasında.

Meltem Miraloğlu Meltem Miraloğlu boşanma Onur Akay