Oyuncu Leyla Bilginel, yangın bölgesine gelen yardımlara isyan etti! 'Jartiyerler mi, kullanılmış iç çamaşırları mı...'

Türkiye'nin pek çok yerinden vatandaşlar yangın bölgesine yardım için seferber olurken, oyuncu Leyla Bilginel, gelen yardımların bir kısmını göstererek isyan etti.

Marmaris'te bulunan oyuncu Leyla Bilginel, bugün Instagram hesabından paylaştığı video ile deprem bölgesine gönderilen yardımları görüntüleyerek isyan etti.

“EVİNİZİN ÇULUNU ÇAPUTUNU GÖNDERMEYİN”

Paylaşımında; "Yardımın da bir düzgünü vardır yani. Evinizin çulunu çaputunu bir daha hiçbir yardıma, hiç bir afete bu şekilde göndermeyeceksin. Kendinizin yatmadığı... Bari yüzlerini temizleyip yollasaydınız. Ev de çul çaput ne varsa göndermek değildir arkadaşım. Bunlar nedir ya, bunda kim yatar Allah aşkına!

Şimdi bu çöple uğraşıyorlar bir de! Neyi nasıl toplayıp atacaklarını şaşırmış durumdalar.

"YARDIM YAPTIK HAVASIYLA OLMAZ”

Bazı fenomen arkadaşlar güzel güzel kolilerle, derli toplu sıfır, güzel eşyalarını yaptı ama birçoğu da yardım yaptık havasıyla yardım yapılmaz. Kimin nasıl yardım yaptığını burada o kadar güzel gördüm ki. Kutu kutu, koli koli, pırıl pırıl gelen yardımlar var, bir de bu şekilde... Bu nedir Allah aşkına!

"KULLANILMIŞ İÇ ÇAMAŞIRLARI, TOPUKLU AYAKKABILAR…"

Bunların içinden jartiyerler mi çıkmıyor, topuklu ayakkabılar mı, gelinlikler mi... Bu nasıl bir şey! Kullanılmış iç çamaşırı mı... Ya böyle bir şey olamaz ya!" diyerek isyanını dile getirdi.

Kaynak: Haber Global TV

leyla bilginel yangın bölgesi magazin haberleri sosyal medya