Oyuncu Hülya Duyar'dan haber var: Ameliyattan çıktı

Doğduğun Ev Kaderindir
Oyuncu Hülya Duyar'dan haber var: Ameliyattan çıktı

Son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan Hülya Duyar'ın, üst üste iki kez baygınlık geçirmesinin ardından yapılan muayene sonucu beyninde tümor olduğu tespit edildi. Dün ameliyata alınan Duyar'ın operasyonu başarılı geçti. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Sultan karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hülya Duymaz, komedyen Cem Yılmaz'la reklam filmi çekimleri sırasında fenalık geçirmiş, ardından bir kez de tatilde bayılmıştı.

AMELİYAT BAŞARILI GEÇTİ

Kaldırıldığı hastanede yapılan ilk muayenesinin ardından beyninde tümör tespit edilen sanatçı, dün ameliayata alındı. 8 saat süren ameliyatla beynindeki tümör alınan Duyar'ın ameliyatı başarılı geçti.

51 yaşındaki oyuncunun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Hülya'mız ameliyattan çıktı. Prof. Dr. Uğur Türe, ameliyatın çok başarılı geçtiğini belirtti. Hepinize bu süreçte gönderdiğiniz tüm iyi dilekler için çok teşekkür ediyoruz" denildi.

Oyuncu Hülya Duyar'dan haber var: Ameliyattan çıktı - Resim : 1

Yoğun bakımda müşaade altında tutulan Duyar 1 gece yoğun bakımda kalacak. Tümörün iyi huylu olup olmadığı ise patoloji raporunda belli olacak.

"HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK ABLAM"

Öte yandan Duyar ile ameliyattan önce canlı bağlantı gerçekleştiren oyuncu Bahtiyar Memilli, Hülya Duyar'ın moralinin iyi olduğunu belirterek, "Her şey çok güzel olacak ablam. Seni çok seviyorum" ifadesini kullanmıştı.

Oyuncu Hülya Duyar'dan haber var: Ameliyattan çıktı - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Hülya Duyar beyin tümörü magazin haberleri