Oyuncu Demet Özdemir'den Deniz Bulutsuz'a destek

Oyuncu Demet Özdemir'den Deniz Bulutsuz'a destek

'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir, sevgilisi Ozan Güven'den şiddet gördüğünü iddia eden Deniz Bulutsuz'a sosyal medya hesabından destek mesajı paylaştı.

İddialara göre 45 yaşındaki ünlü oyuncu Ozan Güven, kendisinden 17 yaş küçük olan sevgilisi Deniz Bulutsuz ile geçtiğimiz hafta sonu kavga etti. 13 Haziran günü Ozan Güven'in evinde kendisinden şiddet gördüğünü öne süren Bulutsuz hastaneye giderek darp raporu aldı. Yaşadıklarını sadece yakın çevresiyle paylaşan Bulutsuz’un Güven’den şikayetçi olacağı öğrenildi.

"NASIL BİR AKIL TUTULMASI BU"

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir, şiddet gördüğünü iddia eden Deniz Bulutsuz'a sosyal medya hesabından bir destek mesajı paylaştı. Özdemir, "#denizbulutsuz öncelikle tanıyorum... Birlikte çalıştık... Bu şiddeti kimse haketmiyor ne olursa olsun! Kadına şiddetin her türlüsüne bela okuyorum! Ne biçim bir öfke bu, nasıl bir akıl tutulması! Çekin ellerinizi artık çekin!" ifadelerini kullandı. Oyuncu Demet Özdemir'den Deniz Bulutsuz'a destek - Resim : 1

Deniz Bulutsuz Demet Özdemir Ozan Güven