Oyuncu Berkay Hardal ile Dilan Telkök evlendi

Oyuncu Berkay Hardal ile Dilan Telkök evlendi

Oyuncu Berkay Hardal, geçtiğimiz hafta nişanlandığı meslektaşı Dilan Telkök ile dünyaevine girdi. Sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan çift, o anları sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

Geçtiğimiz Haziran ayında tanışan Berkay Hardal ile Dilek Telkök çiftinden evlilik haberi geldi. Bir hafta önce nişanlanan çift, sürpriz bir şekilde nikah masasına oturarak hayranlarını şaşırttı. Çiftin nikah törenine aileleri ve yakın arkadaşları katıldı.

Oyuncu Berkay Hardal ile Dilan Telkök evlendi - Resim : 1

"NEFESİM KESİLENE KADAR..."

Oyuncu Berkay Hardal, geçtiğimiz hafta gerçekleşen nişan töreninden fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinden "Nefesim kesilene kadar, söz veriyorum" notuyla paylaşmıştı.

Oyuncu Berkay Hardal ile Dilan Telkök evlendi - Resim : 2

DİLAN TELKÖK KİMDİR?

16 Eylül 1995 yılında Sakarya'da dünyaya gelen Dilan Telkök, 2001 yılında ailesi ile beraber Hollanda'ya taşınmıştır. Kısa bir süre sonra Belçika'da eğitimine devam eden Telkök, aynı zamanda Belçika vatandaşıdır. Ortaokul eğitiminin ardından Türkiye'ye dönen İrem Telkök, Sakarya Üniversite alman Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun olmuştur. 

Meryem dizisinde 'Ela Güney', Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde 'Elif' karakterlerine hayat veren oyuncu, Nerdesin Birader ve Evlat Kokusu dizisinin ardından Halka dizisinde 'İrem' karakterine hayat vermiştir.

Berkay Hardal Dilan Telkök evlilik sosyal medya