Oyuncu Aygün Aydın, eski flörtü Hakan Sabancı'ya seslendi: Keşke burada olsaydın

Hakan Sabancı'nın mesajlarını ifşa etmesi üzerine günlerce konuşulan Aygün Aydın, son paylaşımıyla gündeme geldi. Sosyal medya hesabından eski flörtü Sabancı'ya seslenen Aydın, "Hakoş fotoğraf paylaşmışsın. Hakan hadi bana gelsene, seninle birkaç şey denemek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz aylarda iş insanı Hakan Sabancı ile kısa süreli birliktelik yaşayan ve ayrılık kararı aldıktan sonra Sabancı'nın beğendiği kızları teker teker ifşalayan Aygün Aydın şaşırtan bir paylaşımda bulundu.

"BU ÇOCUĞU ETKİLİYORUM"

Aydın, Instagram hesabının hikayeler bölümünde eski flörtü Hakan Sabancı'ya seslendi. Aydın, paylaştığı videoda, “Hakoş fotoğraf paylaşmışsın. Çok tatlı olmuş. Efektleri artırmışsın. Bu çocuğu etkiliyorum. Benim yüzümden bu efektleri artırdı. Fark ettim ki, biraz kilo almışsın, artık sıskoş değilsin. Biraz da sakalın çıkmış. Keşke burada olsaydın... Hakan hadi bana gelsene, seninle birkaç şey denemek istiyorum” ifadelerini kullandı. 

Oyuncu Aygün Aydın, eski flörtü Hakan Sabancı'ya seslendi: Keşke burada olsaydın - Resim : 1

"YÜZÜNE BİLE BAKMADIM"

Aygün Aydın, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamalarla sosyal medyayı sallamıştı. Aydın, "Ben Hakan'la ilk tanıştığımda yüzüne bakmadım. Hakan'ın Sabancı olduğunu bilmiyordum. Hakan'ın kim olduğunu çok sonra öğrendim.

Hakan o dönem ilişkimin bozulması için saçma sapan konuşmalar yapmıştı ve ben bunun hesabını sormaya onun yanına gittim. Tabii Hakan'cım zamanında birçok kıza yürüdüğü için o gece de beni yatağa atabileceğini falan düşündü. Ve ben bunun önüne geçebilmek için beklediğin olmayacak demek için öyle konuştum" ifadelerini kullanmıştı.

Oyuncu Aygün Aydın, eski flörtü Hakan Sabancı'ya seslendi: Keşke burada olsaydın - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Aygün Aydın Hakan Sabancı sosyal medya magazin haberleri