Oyuncu Aybike Esin Tumluer cinsiyet değiştirdi! İşte son hali

Oyuncu Aybike Esin Tumluer cinsiyet değiştirdi! İşte son hali

Cinsiyet değiştirme ameliyatı olan ünlü isimler arasına bir yenisi daha eklendi. 'İlişki Durumu Karışık' dizisinde Gülendam karakterini canlandıran Aybike Esin Tumluer'in 2 yıl önce cinsiyet değiştirdiği ortaya çıktı.

Magazin dünyası ile ilgili duyurduğu haberlerle tanınan ses sanatçısı Onur Akay, internet sitesinde gündem yaratan bir haber daha paylaştı. İlişki Durumu Karışık, Her Şey Yolunda Merkez, Ah Neriman gibi dizilerde rol alan Aybike Esin Tumluer, 2 yıl önce cinsiyet değiştirdiğini Onur Akay’a açıkladı. 

O ARTIK ATLAS KARAN TUMLUER

Onur Akay, "İlişki Durumu Karışık isimli dizide çocuk bakıcısı ‘Gülendam’ karakteriyle hepimizin sevgisini kazanan ve konservatuvardan yakın dostum olan 1988 doğumlu Aybike Esin Tumluer’den uzun süre haber alamamıştım ve bu hafta sonu kendisi ile konuştuğumda hayatımın şokunu yaşadım.

Önce telefonunu başka biri açtı zannettiğim anlarda, bana cinsiyet değiştirme ameliyatı olduğunu itiraf etti. O artık Atlas Karan Tumluer’di'' ifadeleriyle haberi duyurdu.

Oyuncu Nil Erkoçlar ve 'İşte Benim Stilim' yarışmacısı Neslihan Doğrusöz'den sonra Aybike Esin Tumluer'in de cinsiyet değiştirdiği ortaya çıktı. 

Aybike Esin Tumluer oyuncu cinsiyet değiştirme ameliyatı Nil Erkoçlar Neslihan Doğrusöz Onur Akay Atlas Karan Tumluer