Oyuncu Annabella Sciorra, gözyaşları içinde anlattı: Bana da tecavüz etti

Oyuncu Annabella Sciorra, gözyaşları içinde anlattı: Bana da tecavüz etti

Ünlü oyuncu Annabella Sciorra, 80'den fazla kadının tecavüz ya da cinsel tacizle suçladığı ABD'li film yapımcısı Harvey Weinstein'ın kendisine de tecavüz ettiğini mahkemede açıkladı.

ABD'li film yapımcısı Harvey Weinstein'a dün çıktığı mahkemede yeni bir suçlama daha yöneltildi. Dava kapsamında ifade veren ABD'li oyuncu Annabella Sciorra, Weinstein'ın 25 yıl önce evine zorla girerek, kendisine tecavüz ettiğini iddia etti. 

Oyuncu Annabella Sciorra, gözyaşları içinde anlattı: Bana da tecavüz etti - Resim : 1

The Sopranos dizisiyle tanınan Sciorra gözyaşlarını tutmakta zorlandığı ifadesinde, Weinstein ile 1993-1994 kışında yemek yediklerini, yapımcının daha sonra kendisini eve bıraktığını, birkaç dakika sonra kapı çalındığını ve Weinstein'ın zorla içeri girerek kendisine tecavüz ettiğini anlattı. 59 yaşındaki oyuncu, birkaç hafta sonra Weinstein ile yüzleştiğinde, ünlü film yapımcısının kendisine, "Bu seninle benim aramda kalacak" dediğini belirtti.

Oyuncu Annabella Sciorra, gözyaşları içinde anlattı: Bana da tecavüz etti - Resim : 2

Sciorra savcılık makamı tarafından neden polisi aramadığı sorusuna, "Kafasının karışmış olduğunu" söyleyerek yanıt verdi. Sciorra cinsel saldırının kendisinde travma yarattığını söyleyerek, aşırı derecede alkol almaya ve kendisine kesici aletlerle zarar vermeye başladığını anlattı.

Harvey Weinstein