'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinin yıldızları Tolga Güleç ile Erkan Petekkaya, 9 yıl sonra aynı projede rol alacak

Magazin Haberleri
'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinin yıldızları Tolga Güleç ile Erkan Petekkaya, 9 yıl sonra aynı projede rol alacak

Bir döneme damga vuran 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde birlikte kamera karşısına geçen Tolga Güleç ve Erkan Petekkaya, 9 yıl aranın ardından aynı projede buluştu. Ünlü oyuncular, 'Filme Gel' adlı sinema filminde oynayacak.

2010-2013 yılları arasında yayınlanan 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' filminde rol alan Tolga Güleç ve Erkan Petekkaya, yıllar sonra bir araya geldi. Başrollerinde yer aldıkları "Filme Gel" adlı sinema filmi ile kamera karşısına geçen ikili, sinemaseverler ile buluşmak için gün sayıyor.

GÜLEÇ: ERKAN ABİ İLE KOMEDİ YAPMANIN KEYFİ AYRI"

Filmde Çetin karakterini canlandıran Tolga Güleç, "Erkan Abi ile yıllar sonra komedi yapmanın keyfi apayrı. Karşılıklı oynadığımız sahnelerde bazen gülmekten sahneyi çekemediğimiz anlar oluyor. Absürt komedinin tadına birlikte varıyoruz" diye konuştu.

'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinin yıldızları Tolga Güleç ile Erkan Petekkaya, 9 yıl sonra aynı projede rol alacak - Resim : 1

"Filme Gel" üç kafa dengi arkadaşın sinema filmi çekme hayaliyle çıktıkları yolda yaşadıkları maceraları beyazperdeye taşıyacak. Kaynak: Snob Magazin

Kaynak: Diğer

Erkan Petekkaya tolga güleç