Oylama sonucu açıklandı! Survivor'a veda eden isim belli oldu

Survivor All Star
Oylama sonucu açıklandı! Survivor'a veda eden isim belli oldu

Survivor All Star'da elenen yarışmacı belli oldu. Survivor'da elemeye kalan ve sürgün adasına giden Evrim Keklik, Ezgi Hocaoğlu, Aşkım Burçe Tunay ve Atakan Işıktutan için sms oylaması yapıldı. Peki Survivor'da kim elendi? İşte merak edilen sorunun cevabı...

Survivor 2022 All Star'ın 16 Şubat Çarşamba ekrana gelen son bölümünde Evrim, Atakan, Aşkım ve Ezgi eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da halk oylaması sonuçları ada konseyinde Acun Ilıcalı tarafından açıklandı ve bu dört yarışmacı arasında en az oyu alan yarışmacının Dominik macerası sona erdi.

SURVIVOR'DA ELEMEYE KİMLER KALDI?

Survivor'da bu hafta ilk dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımında yapılan oylamada sürgün adasına giden yarışmacı Evrim Keklik oldu.

Haftanın ikinci dokunulmazlığını da kaybeden gönüller takımındaki oylamada haftanın 2. eleme adayı ve sürgün adasına giden isim Atakan oldu.

Survivor'da 3. dokunulmazlığı da yine gönüllüler takımı kazandı.

Ünlülerde yapılan oylamada adı en çok yazılan Aşkım haftanın 3. eleme adayı oldu.

Survivor'da ilk 3 eleme adayı ünlülerden olunca, kural gereği 4. eleme adayı gönüllülerden çıkarıldı. Son eleme adayını ise gönüllülerde performans birincisi Berkan belirledi. Berkan'ın adını söylediği Ezgi haftanın 4. eleme adayı oldu.

OYLAMA SONUCU KONSEYDE AÇIKLANDI

Survivor'da eleme adayları Evrim Keklik, Ezgi Hocaoğlu, Aşkım Burçe Tunay ve Atakan Işıktutan sms oylaması yapılmıştı.

Survivor'ın son bölümündeki ada konseyinde ise eleme adayları büyük bir heyecan yaşadı.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Acun llıcalı oylama sonucuna göre Survivor 2022'den elenen yarışmacıyı açıkladı.

Dört yarışmacı arasından en oyu alarak Survivor'dan elenen isim Ezgi oldu. Yarışmaya yedeklerden dahil olan Ezgi'nin Dominik macerası da kısa sürdü.

Survivor Ezgi

SURVİVOR EZGİ HOCAOĞLU KİMDİR?

Milli jimnastikçi olan yarışmacı 22 Temmuz 1995 yılında İstanbul'da doğdu. 5-16 yaş aralığında profesyonel olarak Artistik Cimnastik yaptı. Türkiye Cimnastik Federasyonu'ndan Pilates eğitmenlik belgesi aldı. 2017 yılında Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun oldu.

2018 yılında Medical Exercise Fitness Trainer belgesi aldı. Şu anda Cimnastik ve Pilates antrenörlüğüne devam etmektedir.

Kaynak: Diğer

Survivor 2022 All Star Survivor 2022 Survivor Survivor All Star