Öykü Serter: Evli bir erkekle uzun süre birlikteydim

Öykü Serter: Evli bir erkekle uzun süre birlikteydim

Sunucu Öykü Serter, uzun süre evli bir erkekle birlikte olduğunu itiraf edip "Bu yuva yıkmak gibi bir durum muydu? Hayır, benden önce de o yuvada defalarca yaşanmış ilişkiler vardı" dedi.

Öykü Serter, Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan ‘Gör Beni’ adlı programına konuk oldu. Ünlü sunucu, kendisi hakkında merak edilenlere samimi cevaplar verdi. 

Öykü Serter: Evli bir erkekle uzun süre birlikteydim - Resim : 1

Serter, evli bir erkekle aşk yaşadığını açıkladı. Yasak aşkı nedeniyle çok uzun süre iş bulamadığını dile getiren sunucu, "Medeni durumu ilişki yaşamaya müsait olmayan bir erkekle çok uzun süre birlikte oldum ama yuva yıkan kadın değilim. Zaten uzun süre önce çözülmüş bir yuva vardı. Benden önce yaşanmış ilişkiler vardı" dedi.

"ÇOK YIPRATICI BİR SÜREÇTİ"

İlişkisinin çok zor geçtiğini söyleyen Serter, "Keşke bir yuvam olsa çocuğum olsa diye hayaller kuran bir kadındım ve çok aşık oldum. Ancak bütün bu hayal balonunu patlatıp sanki bir irinmiş gibi bırakıp çıktım. Çok yıpratıcı bir süreçti” ifadelerini kullandı.

Armağan Çağlayan'ın "Aşkınızın peşinden gitmeye değdi mi?" sorusuna Serter şu yanıtı verdi:

"Bu duruma geçmişten gelen travmalar sebep oluyor. O travmalar da, sırtınızı yaslamak istediğiniz yaş farkı olan birisine yaklaşmanıza neden oluyor. Bu topraklarda yaşayan her kadının başına gelen bir istismar hikayesi olabilir. 

Bilmemem gereken çok şey öğrendim. Aldatılma, kıskançlık, gözyaşı, canının yanması, yalnızlık… Ne gerek vardı? Yaşamam gerekiyordu… Hiç pişman olmadım ama gerek yoktu.

Bir daha böyle bir şey yaşar mıyım? Yaşamam. Bilmediğim bir şeyin içine düştüm."

Kaynak: Haber Global TV

Öykü Serter youtube Armağan Çağlayan