Öykü Çelik: Survivor'a hazırlanıyorum

Survivor 2021 Öykü Çelik
Öykü Çelik: Survivor'a hazırlanıyorum

Öykü Çelik, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Spor salonundan çıkan oyuncu, "Survivor'a hazırlanıyorum" dedi.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi İsmail Berhan’ın evinden ayrılmadan önce Berhan’ın şoförünün gazetecileri tehdit etmesi hakkında konuşan oyuncu Öykü Çelik, “Gerçekten bizim böyle bir şeyden haberimiz yok. İşten çıkmış birisi vardı acaba o mu diye düşündük Berhan da araştırdı” dedi.

Öykü Çelik: Survivor'a hazırlanıyorum - Resim : 1

"ÇALIŞANLARA SAYGISIZLIK ETMEM"

Sevgilisi ve kendisinin saygısız biri olmadığını söyleyen Çelik, “Beni tanıyorsunuz 15 senedir asla çalışan insanlara karşı tavırda bulunmam. Hiçbir zaman insanlara saygısızlık etmedim, Berhan da bulunmaz, öyle bir insan değil” şeklinde konuştu.

Basın mensuplarından özür dileyen Öykü Çelik, “Böyle bir şey olduysa da özür dilerim. Cuma günkü çalışan arkadaşta bulunacak, asla kabul edilemez” ifadelerini kullandı.

Öykü Çelik: Survivor'a hazırlanıyorum - Resim : 2

“YANLIŞ ANLAŞILDIM”

Geçtiğimiz haftalarda konuk olduğu bir YouTube programında yaptığı, "Ben Karadenizliyim. Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı mı?” açıklamasıyla kadınların tepkisini çeken Öykü Çelik, yanlış anladığını belirtti.

“SERT KIZDIM, ERKEK GİBİYDİM”

Ünlü oyuncu, “Gerçekten yanlış anlaşıldım ben kimseyi ezerek yücelten değilim. Ben orada bir şiddet kavga olayından bahsediyordum. Ben kavga ettim. Çünkü ergenliğim biraz sert geçti. Sert kızdım erkek gibiydim demek istiyordum. Prenses gibi yetiştirilmedim” dedi.

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor 2021' yarışmasına hazırlanan 33 yaşındaki oyuncu, neredeyse her gün spor yapıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Öykü Çelik Survivor 2021