Öykü Çelik'in Survivor 2021'de giydiği tişört 20 bin TL'ye satıldı

Survivor 2021
Öykü Çelik'in Survivor 2021'de giydiği tişört 20 bin TL'ye satıldı

Survivor 2021 ile adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Öykü Çelik, SMA hastası Miran Duman'a yardım için yapılan canlı yayına katıldı. Çelik, minik Miran için Survivor'da giydiği tişörtü sattı, tokasını ise bağışladı.

SMA hastası Miran Duman’a yardım için yapılan canlı yayında, Öykü Çelik’in Survivor’da giydiği tişörtü 20 bin TL’ye satıldı.

Öykü Çelik'in Survivor 2021'de giydiği tişört 20 bin TL'ye satıldı - Resim : 1

Canlı yayın sırasında izleyicilerden bir kişi Öykü Çelik’in tokasına 2 bin TL teklif etti.

Öykü Çelik, bu teklifi kabul ederek tokasını da bağışladı. Eda Özerkan ve Timur Acar’ın da yer aldığı yardım gecesinde Mirhan Duman bebek için toplamda 150 bin TL toplandı.

İSMAİL BERHAN'IN EVLİLİK TEKLİFİNE 'EVET' DİYEN ÖYKÜ ÇELİK'TEN KÖTÜ SÜRPRİZ!

Öykü Çelik, 'Survivor 2021' yarışması dönüşü kasım ayından beri aşk yaşadığı emlak danışmanı İsmail Berhan’dan evlilik teklifi almış ve sevgilisinin evinde kalmaya başlamıştı.

Sevgilisiyle Bodrum’a tatile giden Çelik, döner dönmez sosyal medyadan ayrıldığını duyurdu ve açıklamasında şu satırlara yer verdi: “İsmail Berhan Perinçekli ile söz konusu olan ilişkimiz karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde bitmiş bulunmaktadır. Sevgili basın mensubu arkadaşlar ilişkide olduğumuz dönemdeki gibi ayrılığımıza da aynı hassasiyeti göstermelerini rica ediyorum.”

Öykü Çelik'in Survivor 2021'de giydiği tişört 20 bin TL'ye satıldı - Resim : 2

Çelik, 6 Nisan'da yaptığı sosyal medya paylaşımı ile evlilik teklifi aldığını duyurmuştu. Instagram hesabından parmağındaki alyansı paylaşan Çelik, sevgilisinin teklifine 'Evet' dediğini dile getirmişti.

Öykü Çelik'in Survivor 2021'de giydiği tişört 20 bin TL'ye satıldı - Resim : 3

Bir muhabirin, "Tektaş değil gök taşı" sözlerine kahkahayı patlatan Çelik, "Böyle ayıp oluyor gibi geliyor bana açıkçası. Bizim gitmeden önce konuştuğumuz bir şeydi. Hemen gelir gelmez olacağını düşünmüyordum. Biraz daha yaza doğru düşünüyordum ama böyle oldu" demişti.

Öykü Çelik'in Survivor 2021'de giydiği tişört 20 bin TL'ye satıldı - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Survivor 2021 Survivor Öykü Çelik açık artırma