Orlando Bloom dev köpek balığının yanında kürek çekti

Dünyaca ünlü İngiliz sinema oyuncusu Orlando Bloom Instagram hesabından dev bir köpek balığının yüzdüğü bölgede kürek çektiği sırada çekilmiş görüntülerini paylaştı. Gözlerine inanamayan ünlü yıldızın hayranları Bloom'u yorum yağmuruna tuttu.

Elf Legolas rolüyle Yüzüklerin Efendisi ve Will Turner rolüyle Karayip Korsanları filmlerinde büyük bir üne kavuşan sevilen sinema oyuncusu Orlando Bloom hayranlarının yüreklerini ağzına getirdi. Dev bir köpek balığının yüzdüğü bölgede kürek çeken ve koruyucu kıyafetler giymeyen ünlü oyuncu korku veren anları resmi Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Bloom'un paylaşımına inanamayan hayranları hesabını yorum yağmuruna tuttu. 

Geçtiğimiz salı günü yaşadığı korkunç tecrübeyi Instagram hesabından paylaşan ünlü oyuncu gönderisinin altına "Korku arkadaşın olduğunda" notunu düştü. 

Bloom tarafından paylaşılan videoda ünlü oyuncu kürek çekerken büyük beyaz bir köpek balığının bazen hemen yanında bazen de suyun altında ona eşlik ettiği görülüyor. 

Bloom'un bu tehlikeli su aktivitesini gerçekleştirirken herhangi bir önlem almaması ise hayranlarının dikkatinden kaçmadı.

Bloom'un takipçileri yorumlarda,“Güvende kal dostum” "Aman Allahım bu delilik! ”ifadelerini kullanarak korkularını dile getirdi. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom)

Kaynak: Haber Global TV

Orlando Bloom