Orhan Gencebay özür diledi: Gülşen evladımdır, kötü söz söylemem

Magazin Haberleri
Orhan Gencebay özür diledi: Gülşen evladımdır, kötü söz söylemem

Orhan Gencebay’ın sahne kostümleriyle ilgili ‘edep’ açıklamasının ardından, Gülşen “Namuslu görünmek kimlere kalmış” demişti. Gencebay, sözlerinin Gülşen’e yönelik olmadığını söyleyerek özür diledi.

Orhan Gencebay, son dönemin tartışma konularından birisi olan sahne kıyafetleriyle ilgili olarak, "Her şeyin bir dengesi vardır, onu bulmak ve uygulamak lazım. Biz eskiden televizyonlara çıkarken smokinle çıkardık, şimdi zaman değişti. Tabii ki biz mayoyla çıkmıyoruz, biraz daha günlük kıyafetlerle çıkabiliyoruz. Bunların hepsinin düşünerek gereğinin olması lazım diyorum. Bu edeple ilgili, akılla ilgili, eserin yapısıyla ilgili, her şeyden önce insana yakışan olması lazım" dedi.

“BENİM İÇİN AĞIR BİR SÖZ"

Gencebay'ın yaptığı açıklamaların ardından Gülşen de dün akşam sahne aldığı bir mekanda 'Namus' şarkısını seslendirdikten sonra "Arkadaşlar, ülkemizin şarkısı bu şarkı, ilan ediyorum. 'Namuslu görünmek kimlere kalmış!' diyerek buraya nokta koymak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Konuya ilişkin 'Söylemezsem Olmaz' programına konuşan Orhan Gencebay, sözlerinin Gülşen'e yönelik olmadığını belirterek özür diledi. 

Gencebay, "Hayatımda kimseye ne kötü bir söz söyledim ne de dedikodu yaptım. Ülkemizde herkes özgürdür. Ben 'Gülşen Hanım yanlış bir şey yaptı' demedim, demem de! Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Gülşen benim evladımdır. Bu söz, ağır bir sözdür bana. Fakat yine de belli bir ölçüde hoş görebilirim. Böyle bir sözle muhatap olmayı kesinlikle istemezdim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diğer

Gülşen Orhan gencebay magazin magazin haberleri