Oppenheimer filmi için bir deri bir kemik kaldı! Cillian Murphy bakın sadece ne yemiş...

Magazin Haberleri
Oppenheimer filmi için bir deri bir kemik kaldı! Cillian Murphy bakın sadece ne yemiş...

Milyonlarca sinemaseversin aylardır beklediği Oppenheimer'ın oyuncularından Cillian Murphy filmdeki rolü için bir deri bir kemik kaldı. Ünlü oyuncu rol için bakın sadece ne yemiş...

İkinci Dünya Savaşı sırasında Julius Robert Oppenheimer'ın nükleer bombasının gelişim sürecindeki rolünü ele alan Oppenheimer, oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

 

Peaky Blinders'ın 47 yaşındaki yıldızı, Cuma günü gösterime girmesi planlanan biyografik film için 'atom bombasının babası' J. Robert Oppenheimer rolünü üstlendi.

Oppenheimer filmi için bir deri bir kemik kaldı! Cillian Murphy bakın sadece ne yemiş... - Resim : 1

Ünlü oyuncu rolü için neredeyse bir deri bir kemik kaldı. Rol arkadaşı Emily Blunt da Cillian'ın geçirdiği ciddi dönüşümü anlatırken, fiziksel değişimlere kendini adamak için uyguladığı zorlu diyetin ortasında nasıl sadece 'günde bir badem' yediğini anlattı.

HER GÜN SADECE BİR BADEM YİYEREK ZAYIFLADI

Emily rol arkadaşı için "Çok büyük bir girişimde bulundu. Ve her gün sadece bir badem yiyebiliyordu. Çok zayıflamıştı" dedi.

"BİRAZ KİLO VERMEM GEREKTİ"

Dünyaca ünlü oyuncu da zayıflaması hakkında şunları söyledi:

"Vücudumla hareket etmeyi seviyorum ve Oppenheimer'ın çok belirgin bir fizikselliği ve silueti vardı, bunu doğru şekilde yansıtmak istedim.

Biraz kilo vermem gerekti, kostüm ve terzilik üzerinde çalıştık; çok zayıftı, neredeyse bir deri bir kemikti, martini ve sigarayla besleniyordu."

 

Kaynak: Haber Global TV

Oppenheimer magazin haberleri