Onur Tuna estetik iddialarına yanıt verdi: Estetik yok, burnum yamuk

Onur Tuna estetik iddialarına yanıt verdi: Estetik yok, burnum yamuk

Oyuncu Onur Tuna, verdiği bir röportajda estetik iddiasına açıklık getirdi. Tuna, estetik iddialarına, 'Beni Sibirya kurduna da, patatese de benzetebilirler. Böyle şeyler benim için hiç sorun değil. Neremde estetik olacak? Burnum yamuk' dedi.

Mucize Doktor dizisinde Doktor Ferman karakterini canlandıran Onur Tuna, son dönemde Can Yaman'la birlikte tartışılan 'bir jönün başarısının, karşısındaki kadın oyuncunun libidosuna bağlı olup olmadığı' konusuna şöyle yorum getirdi:

"How I Meet Your Mother diye bir dizi var. Oradaki Barney karakteri 11 sezon boyunca dünyanın görebileceği en hızlı çapkınlardan birini oynadı. Adam yürüyen bir testosterondu. Ama normal hayatında gay ve gay evliliği var. Gay bir adamın bu derece yüksek testosteronlu birini oynuyor olması bence bu tezi teknik anlamda çürütüyor. Oyunculuk libido değildir, metotlar vardır. Bunları çalışırsanız bir gay'i de oynarsanız, bir erkek kadını, bir kadın erkeği de oynar." 

"BAZI KADINLAR BENİ BEĞENMEYEBİLİR"

Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuşan Tuna, "Bazı kadınlar beğenmeyebilir, bazıları da itici bulabilir. Bu tip algıların sonu yok. Dolayısıyla hiç beğenilir miyim duygusuyla yaşamadım. Ama beğendiğim bir kadın varsa onun da beni beğenmesinden mutlu olurum" dedi.

"SİBİRYA KURDUNA DA PATATESE DE BENZETEBİLİRLER..."

Gözleri nedeniyle Sibirya kurduna benzetilmesinden rahatsız olmadığını dile getiren oyuncu, "Sibirya kurduna da patatese de benzetebilirler, böyle şeyler benim için sorun değil" ifadesini kullandı.

Son günlerde estetikli olduğu haberleriyle de gündeme gelen Tuna, "Neremde estetik olacak? Burnum yamuk. Tabii yok" yanıtını verdi. 

Onur Tuna'nın yıllar önceki fotoğrafı şaşırttı!

Onur Tuna