Onur Tuna'dan Tuvana Türkay'a 100 bin gül yaprağıyla evlilik teklifi

Onur Tuna'dan Tuvana Türkay'a 100 bin gül yaprağıyla evlilik teklifi

Oyuncu Onur Tuna, Tuvana Türkay'a 100 bin gül yaprağını sokağa dökerek, romantik bir evlilik teklifinde bulundu. 14 Şubat 2020'de vizyona girecek olan Ağır Romantik filminde romantik sahneler dikkat çekecek.

Aşk için neler yapılabileceğini gözler önüne serecek filmin ilk tanıtımında Onur Tuna daha sonra sahile kurduğu romantik ortam içinde sevgilisinin parmağına yüzüğü takmayı başaracak. Çekimler için geceden sabaha kadar gül yaprakları içinde oturan Onur Tuna, filmde İstanbul'un en büyük kapkaç çetesinin liderinin oğlu Kerem olarak beyazperdeye yansıyacak.

Sanata düşkün bir anne ve profesör bir babanın kızı olan Aslı ise (Tuvana Türkay), sevgilisinin gerçek kimliğinden habersiz, aşkın kollarına kendini bırakacak. Aslı ve Kerem'in yaşadığı aşk, sinemaseverleri hem romantik bir aşkın içine çekecek hem de kahkaha krizine sokacak. Aslı ile Kerem'in aşkı, imkansız görünen aşklara çıkış yolu bulacak. Kerem'in Aslı'nın kalbini kazanması için yapacağı ve çevireceği romantik oyunlar, sinema izleyicisini hem çok şaşırtacak hem de güldürecek.

Yapımcılığını, Ruhiyya Aliyeva / Liatris Yapım'ın üstlendiği, romantik komedi türündeki Ağır Romantik'te Tuna ve Türkay'ın yanı sıra Sermiyan Midyat, Durul Bazan, Altan Erkekli, Servet Pandur ile Gazanfer Ündüz rol alıyor. Çekimleri İstanbul'da beş haftada tamamlanan Ağır Romantik, 14 Şubat'ta sinemalarda...

Onur Tuna