One Direction'ın yıldızı Liam Payne'in ölmeden önce bıraktığı son not ortaya çıktı! Kız arkadaşı paylaştı

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
One Direction'ın yıldızı Liam Payne'in ölmeden önce bıraktığı son not ortaya çıktı! Kız arkadaşı paylaştı

Dünya, One Direction'ın 31 yaşındaki eski üyesi Liam Payne'in Buenos Aires'te ani ölümüyle sarsıldı. Ünlü ismin ölmeden önce kız arkadaşına verdiği not ortaya çıktı.

One Direction grubunun eski üyesi 31 yaşındaki Liam Payne, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki bir otelin üçüncü katından düşerek hayatını kaybetti.

One Direction'ın yıldızı Liam Payne'in ölmeden önce bıraktığı son not ortaya çıktı! Kız arkadaşı paylaştı - Resim : 1

İngiliz şarkıcının ölümünden önce birden fazla yasaklı madde kullandığı ortaya çıktı. Payne'in vücudunda ketamin ve metamfetamin gibi maddelerin karışımından oluşan bir kokteyl türüne rastlandı.

ACI HABER SONRASI KIZ ARKADAŞINDAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Liam Payne'in sosyal medya fenomeni olarak tanınan kız arkadaşı Katie Cassidy, acı haber sonrası ilk açıklamasında; "Tamamen kayboldum. Son birkaç güne dair hiçbir şey gerçek gibi gelmiyor. Bana bunu özel olarak yürütebilmem için gereken zarafeti ve alanı vermenizi rica ediyor ve dua ediyorum" demişti.

One Direction'ın yıldızı Liam Payne'in ölmeden önce bıraktığı son not ortaya çıktı! Kız arkadaşı paylaştı - Resim : 2

ONA BIRAKTIĞI NOTU PAYLAŞTI

Son olarak Kate Cassidy, ünlü ismin ona bıraktığı notu da paylaştı. Kate Cassidy yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Nereden başlayacağımı bile bilmiyorum. Kalbim kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar parçalandı. Bunların hiçbiri gerçek gibi gelmiyor ve senin burada olmaman gibi yeni bir gerçekliği kafamda oturtamıyorum. Sen yanımda olmadan bir dünyada nasıl yaşayacağımı anlamaya çalışıyorum. Birlikte, tekrar çocuk olmalıyız, her zaman en küçük şeylerde neşe bulmalıyız.

One Direction'ın yıldızı Liam Payne'in ölmeden önce bıraktığı son not ortaya çıktı! Kız arkadaşı paylaştı - Resim : 3

"KATE VE BEN 1 YIL İÇERİSİNDE EVLENECEĞİZ..."

Hayatıma çok fazla ışık getirdin. Birkaç hafta önce, birlikte hayatlarımızı tezahür ettirerek güzel bir akşamda dışarıda oturduk. Bana bakmamamı söylemene rağmen notunu yakınımda tutuyorum. 'Kate ve ben bir yıl içinde evleneceğiz/nişanlandık ve sonsuza dek birlikte olacağız' yazıyordu. Liam, sonsuza dek birlikte olacağımızı biliyorum, ancak planladığımız şekilde değil. Her zaman benimle olacaksın. Hayatımın geri kalanında ve sonrasında seni seveceğim, hayallerimizi ve anılarımızı gittiğim her yere taşıyacağım."