One Direction yıldızının ölümünde yeni detaylar ortaya çıktı! İşte Liam Payne'in ön otopsi raporu

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
One Direction yıldızının ölümünde yeni detaylar ortaya çıktı! İşte Liam Payne'in ön otopsi raporu

One Direction'ın 31 yaşındaki eski üyesi Liam Payne'in Buenos Aires'te ani ölümü herkesi şaşkına çevirirken, polis olayda uyuşturucu bağlantısı olabileceğinin üzerinde durdu. Liam Payne'in ön otopsi raporu da tamamlandı.

Ünlü şarkıcı Liam Payne'in ani ölümü üzerine yürütülen soruşturmada yeni gelişmeler var. Polis, olayın arkasında bir uyuşturucu satıcısı olabileceğini düşünüyor ve bu kişiyi bulmaya odaklanacak.

One Direction yıldızının ölümünde yeni detaylar ortaya çıktı! İşte Liam Payne'in ön otopsi raporu - Resim : 1

Arjantin basınında, Liam'ın kaldığı Buenos Aires otel odasından çekildiği söylenen fotoğraflar yayınlandı. Bu fotoğraflarda beyaz bir toz ve yanmış alüminyum folyolar görüldüğü iddia ediliyor.

One Direction yıldızının ölümünde yeni detaylar ortaya çıktı! İşte Liam Payne'in ön otopsi raporu - Resim : 2

31 yaşındaki Liam, eski One Direction grup arkadaşı Niall Horan'ın konser turnesi için Buenos Aires'teydi. Liam Payne, burada kaldığı otelin üçüncü katında düşerek hayatını kaybetti.

Otel çalışanları, Liam'ın ölümünden önce tuhaf davrandığını söyledi. Acil servisi aradıklarında, şarkıcının muhtemelen uyuşturucu veya alkol etkisinde olduğunu belirttiler.

One Direction yıldızının ölümünde yeni detaylar ortaya çıktı! İşte Liam Payne'in ön otopsi raporu - Resim : 3

Buenos Aires acil servis yetkilisi Alberto Crescenti, ilk incelemede Liam'ın kafatasının kırıldığını açıkladı.

ÖN OTOPSİ ROPORU ORTAYA ÇIKTI

Arjantin'de yayınlanan Clarin, Liam Payne'in ön ötopsi sonuçlarına ulaştığını belirterek ölüm nedeninin 'çoklu travma' ve 'iç ve dış kanama' olduğunu yazdı.

Payne'in uyuşturucu ve alkol etkisinde olup olmadığının otopside yapılan toksikoloji testinin sonuçlarıyla ortaya çıkacak.

EŞYALARI İNCELENECEK

Polis şimdi, otel odasında bulunan eşyaları incelemeye alacak. Yerel basında çıkan haberlere göre, odadan çekilen fotoğraflar Liam'ın CasaSur Palermo Oteli'ndeki lüks süitini gösteriyor.