Ömür Gedik'in g-string şort tepkisini ünlü isimler yorumladı

Ömür Gedik'in g-string şort tepkisini ünlü isimler yorumladı

Gazeteci ve şarkıcı Ömür Gedik sosyal medyada, "Bazı kızların şort boyu gerçekten ayıp sınırını aşmış durumda..." yorumunda bulundu. Sosyal medyada çok konuşulan paylaşım hakkında ünlüler de yorum yaptı.

Ünlü isim Ömür Gedik, Twitter hesabından tartışma yaratan bir paylaşım yaptı. Gedik paylaşımında, "İstanbul AVM'lerindeki bazı kızların şortlarının boyu gerçekten ayıp sınırını aşmış durumda... Plajda değilsiniz diyeceğim ama bence zaten bilerek yapıyorlar..." ifadelerine yer verdi.   

Sosyal medya kullanıcılarını ikiye bölen bu paylaşımdan sonra gelen eleştirilere dair açıklama yapan Gedik, "Şehir içinde şöyle gezenler var. Şort ok ama doz aşımına karşıyım... Ne var bunda diyenleri bir görelim bakalım..." diyerek  g-string şortlu bir fotoğraf paylaştı.

Takipçilerinin Gedik'in giyim tarzını eleştirmesi üzerine şarkıcı, "Ülkenin en rahat giyinen kadınlarından biri olarak bu linci yemem de sağlam ironi oldu ama yine tekrarlıyorum; yerine göre giyinmekten bahsetmiştim, şehir içinde teşhirci şortlar giyenlerdi hedefim. Üstünüze alınmayın. Şort giymeyin demiyorum, g-string şortla şehirde dolaşmayın diyorum" ifadeleriyle kendini savundu.

ÖMÜR GEDİK'İN TEPKİSİNE ÜNLÜLER NE DEDİ?

Gedik'in tepkisi takipçilerini olduğu gibi ünlü isimleri de böldü. Sosyal medyada Gedik'e destek veren ünlülerin yanı sıra eleştirenler de oldu.

Gülben Ergen:

"Bize ne başka hayatlardan? Herkes kendi yaşamına bakarsa daha iyiye gideriz. Bize ne başkasının ne giydiğinden? Ne yediğinden? Nerede, kiminle olduğundan? Kadın kadını neden sorgular? Kıyafet seçimi neyi, ne kadar anlatır? Neden tene bakar insanlar? Neden bez parçası kadardır namus? Neden yargılar kadın kadını özellikle? Her gün bir kadın ölüyor bu ülkede. Daha yeni öldü, hem de kızının gözleri önünde, kanlar içinde!!! Şort ne? Kime göre uygun ya da değil? Kim kimi düzeltecek?"

Yeşim Salkım:


Ebru Destan: 

Ömür Gedik'in g-string şort tepkisini ünlü isimler yorumladı - Resim : 1

Barbaros Şansal:

Ömür Gedik'in g-string şort tepkisini ünlü isimler yorumladı - Resim : 2

Ömür gedik sosyal medya gülben ergen yeşim salkım ebru destan barbaros şansal twitter instagram