Ömer dizisinin yıldızı Selahattin Paşalı baba olduktan sonra değişen hayatını anlattı

Ömer Magazin Haberleri
Ömer dizisinin yıldızı Selahattin Paşalı baba olduktan sonra değişen hayatını anlattı

Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'in yıldızı Selahattin Paşalı, özel hayatıyla da adından söz ettiriyor. Evli ve bir çocuk babası olan ünlü isim, kızının doğumuyla değişen hayatını anlattı.

Star TV'nin Ömer dizisinde başrolde yer alan ünlü oyuncu Selahattin Paşalı, dizide 'Ömer Ademoğlu' karakterini canlandırıyor.

Ömer dizisinin yıldızı Selahattin Paşalı baba olduktan sonra değişen hayatını anlattı - Resim : 1

Lara Tümer ile 16 Nisan 2022 tarihinde evlenen ve Temmuz 2022'de Leyla Pera adını verdikleri kızıyla baba olmanın sevincini yaşayan Selahattin Paşalı, baba olmanın hayatında değiştirdiği noktaları anlattı.

Ömer dizisinin yıldızı Selahattin Paşalı baba olduktan sonra değişen hayatını anlattı - Resim : 2

"ÇOCUĞUMLA VAKİT GEÇİREMİYORUM"

2. Sayfa'nın haberine göre; yoğun olarak çalıştığını söyleyen ünlü oyuncu, "Çocuğumla çok vakit geçiremiyorum. Hayatta dengeler var. Şimdi anne o yükü alıyor. Ben eve para getirmeye çalışıyorum. Benim de evde olduğum zamanlar olacak" dedi.

Gece uykusu konusunda da konuşan Selahattin Paşalı, "Sabah set olduğu için ben başka odada yatmak zorunda kalıyorum. Ama anne perişan" ifadelerini kullandı.

Ömer dizisinin yıldızı Selahattin Paşalı baba olduktan sonra değişen hayatını anlattı - Resim : 3

SELAHATTİN PAŞALI KİMDİR?

Selahattin Paşalı, 2 Şubat 1990 yılında Bodrum'da doğmuştur. Spiritüelliğe ve sanata ilgi duyan Paşalı, 1.85 boyunda, yeşil gözlü ve Kova burcudur.

14 yaşında Darüşşafaka Spor Kulübü'ne transfer olan Paşalı, altyapı boyunca basketbol takım kaptanlığı yapmıştır. Ardından Budapeşte'de Sanat Yönetimi okuyarak gözünü ve vizyonunu genişletmiştir. Son iki yıldır Craft Atölye'de oyunculuk eğitimi almaktadır.

Paşalı'nın en büyük hayali, Afife tiyatro ödüllü bir oyuncu olmak ve yurt dışında bir ödül töreninde konuşma yaparak ülkesini temsil etmek. Ayrıca yıllar içerisinde ürettikleriyle saygın bir sanat adamı olmayı amaçlamaktadır.

Kaynak: Haber Global TV