Ölümden dönmüştü! Ahu Tuğba'nın sağlık durumunu kızı anlattı: "Doktorları dinlemeyip..."

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Ölümden dönmüştü! Ahu Tuğba'nın sağlık durumunu kızı anlattı: "Doktorları dinlemeyip..."

Yeşilçam yıldızı Ahu Tuğba zor günler geçiriyor. Son olarak trafik kazası geçirip ölümden dönen Tuğba'nın sağlık durumunu kızı Anjelik anlattı.

Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Ahu Tuğba geçen nisan ayında da Los Angeles'ta trafik kazası geçirdi. Kaburgaları kırılan ve ameliyat olan Tuğba, 3 hafta yoğun bakımda tedavi gördükten sonra mayıs ayında taburcu oldu.

68 yaşındaki Ahu Tuğba'nın sağlık sorunları devam ediyor. Zor günler geçiren oyuncu evde baygın halde kızı tarafından bulundu.

Ölümden dönmüştü! Ahu Tuğba'nın sağlık durumunu kızı anlattı: "Doktorları dinlemeyip..." - Resim : 1

Kızı ile Amerika'da yaşayan Tuğba hastaneye kaldırıldı. Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin, annesinin son sağlık durumu hakkında gazeteci Olcay Ünal Sert’e konuştu.

Ölümden dönmüştü! Ahu Tuğba'nın sağlık durumunu kızı anlattı: "Doktorları dinlemeyip..." - Resim : 2

EVE GİDİNCE ŞOKE OLDU: 2 SAAT GECİKSEYDİM…

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin; "Annem fizik tedavide yürüteç ile yürüyordu, çok kırıklı kaburga ameliyatı geçirmişti. Maalesef doktorları dinlemedi, kesinlikle uçağa binmemesi gerekirken 5,5 saatlik yolculukla Los Angeles'tan Miami'ye geçti. Eve geldiğinde annemi fenalaşmış bir şekilde buldum. Acilen ambulansla hastaneye yetiştirdim. 2 saat sonra evde olsam he şey çok geç olabilirdi" dedi.

Ölümden dönmüştü! Ahu Tuğba'nın sağlık durumunu kızı anlattı: "Doktorları dinlemeyip..." - Resim : 3