Oktay Kaynarca'nın yeni dizisine 'EDHO'dan bomba transfer!

Ben Bu Cihana Sığmazam EDHO Dizi Haberleri
Oktay Kaynarca'nın yeni dizisine 'EDHO'dan bomba transfer!

'EDHO'nun final yapmasının ardından yapım şirketi kuran Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinin adı 'Ben Bu Cihana Sığmazam' oldu. Merakla beklenen diziye flaş bir ismin transfer olacağı konuşuluyor.

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca EDHO'nun final yapmasıyla birlikte yapımcılığa adım atmıştı. Onur Tan ile Güzel Adamlar adlı yapım şirketini kuran Kaynarca, yeni projesi için çalışmalarına devam ediyor.

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisine 'EDHO'dan bomba transfer! - Resim : 1

Kaynarca’nın yeni dizisi 'Ben Bu Cihana Sığmazsam' Haziran ayının sonunda sete çıkacak. Merakla beklenen yapım Eylül ayında atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. 

OYUNCU KADROSU NETLEŞİYOR

Dizinin oyuncu kadrosunu güçlendirmek isteyen Kaynarca, geçtiğimiz mayıs ayında Işıl Yücesoy ile el sıkışmıştı.

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisine 'EDHO'dan bomba transfer! - Resim : 2

Gazeteci Arif Hür'ün haberine göre; Onur Tan, Kaynarca’nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan rol arkadaşıyla bir görüşme gerçekleştirdi.

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisine 'EDHO'dan bomba transfer! - Resim : 3

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı 'Tipi' karakteri ile hafızalara kazınan usta oyuncu Savaş Özdemir'in, Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi ‘Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yönetmeni Onur Tan ile görüştüğü ortaya çıktı.

KADROYA DAHİL OLMASI AN MESELESİ

Şu ana kadar kendisine gelen 4 dizi ve 2 sinema filmi teklifini reddettiği öğrenilen Özdemir'in, 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisi ile görüşmelerinin devam ettiği ve kadroya dahil olmasının an meselesi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Diğer

Oktay Kaynarca EDHO "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" Ben Bu Cihana Sığmazsam Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi Savaş Özdemir