Oktay Kaynarca, müzisyen Güvenç Dağüstün ile sosyal medyada kapıştı

Oktay Kaynarca, müzisyen Güvenç Dağüstün ile sosyal medyada kapıştı

Geçtiğimiz günlerde İbo Show'a konuk olan oyuncu Oktay Kaynarca, programa konuk olanları eleştiren müzisyen Güvenç Dağüstün'e tepki gösterdi.

Eşkıya Dünya’ya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, geçtiğimiz haftalarda şarkıcı Zara ve teknik direktör Yılmaz Vural ile birlikte İbo Show’a konuk olmuştu.

Oktay Kaynarca, müzisyen Güvenç Dağüstün ile sosyal medyada kapıştı - Resim : 1

Oyuncu Deniz Çakır'la bir dönem aşk yaşayan müzisyen Güvenç Dağüstün'ün 'İbo Show' ile ilgili sosyal medya paylaşımı dikkat çekti. Dağüstün, Twitter paylaşımında, "Acayip bir kabus gördüm dün gece. İbo Show'a katılmışım. Kan ter içinde sıçradım yataktan" ifadelerini kullandı. 

Kaynarca, "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisindeki eski partneri Deniz Çakır'ın eski sevgilisi Güvenç Dağüstün'ün tweet'ine kayıtsız kalmadı.

Oktay Kaynarca, müzisyen Güvenç Dağüstün ile sosyal medyada kapıştı - Resim : 2

Dağüstün'ün paylaşımına cevap veren usta oyuncu, "Çok mu korkunçtu? Sana daha korkunç o kadar şey sıralarım ki sevgili Güvenç Dağüstün, yaptığın yapmadığın, 'korkunç ve kabus' kelimelerini bir daha kullanmazsın! Herkese her şeye önyargı sana da aynı bakış açısı hakkını yaratır. Kapiş?" ifadelerini kullandı.

Oktay Kaynarca, müzisyen Güvenç Dağüstün ile sosyal medyada kapıştı - Resim : 3

"İBO SHOW'A GİTMEM" 

Kaynarca'nın tepkisi karşısında Güvenç Dağüstün, "Tercih meselesi Oktay'cığım. Ben tercih etmem. Kaç arkadaşım gitmiş ayrıca. Benim üzüntüm o arkadaşlarımı sevdiğimden kaynaklıdır. İsim vs de yazmadım. Telefonlaşacak kadar da yakınız. Çok sevgiler" mesajını yayınladı.

Oktay Kaynarca, müzisyen Güvenç Dağüstün ile sosyal medyada kapıştı - Resim : 4

"BU AKŞAM BUNLARIN ÜSTÜNE YAT, DÜŞÜN" 

Bu paylaşım üzerine Oktay Kaynarca'dan, "Arkadaşlarının yerine üzülmek! Tercih meselesi! İlk aklına geleni yazmak! Sen bu akşam bir bunların üstüne yat düşün! Özgürlük özgürlük özgürlük ama eşit ve kırmadan dökmeden" açıklaması geldi.

Kaynak: Haber Global TV

Oktay Kaynarca Güvenç Dağüstün sosyal medya Deniz Çakır