Oğuzhan Uğur kimdir? Babala TV'nin sahibi Youtuber Oğuzhan Uğur nereli ve kaç yaşında?

Oğuzhan Uğur
Oğuzhan Uğur kimdir? Babala TV'nin sahibi Youtuber Oğuzhan Uğur nereli ve kaç yaşında?

Youtube'ta çektiği Pinç ve Mevzular programıyla sosyal medyada fenomen haline gelen Oğuzhan Uğur'un Exatlon Challenge yarışmasına katılacağı öğrenildi. İşte Oğuzhan Uğur hakkında bilmeniz gereken her şey...

Son yıllarda yaptığı işlerle adından sıkça söz ettiren Oğuzhan Uğur, son çektiği 'Pinç' programında Okan Bayülgen ile turne yapacaklarını söyledi. Peki Youtube'ta çektiği videolar ve yaptığı şarkılar ile hızla üne kavuşan Oğuzhan Uğur kimdir? Kaç yaşında ve nereli?  

OĞUZHAN UĞUR'UN KONUK OLDUĞU 40 PROGRAMI

OĞUZHAN UĞUR KİMDİR?

Oğuzhan Uğur, 29 Ocak 1984 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Her ne kadar Oğuzhan Uğur'u Youtube ile tanımış olsak da ona sadece Youtuber demek haksızlık olur. Oğuzhan Uğur Youtuber'lığın yanı sıra; müzisyen, film yönetmeni ve aynı zamanda senaristtir.

Oğuzhan Uğur kimdir? Babala TV'nin sahibi Youtuber Oğuzhan Uğur nereli ve kaç yaşında? - Resim : 1

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi fotoğraf bölümünden mezun olan Oğuzhan Uğur, üniversite öğrenciliği sırasında Mustafa Şevki Doğan ve Osman Sınav'ın yardımcılığını yaptı. Oğuzhan Uğur daha sonra 2011 yılında vizyona giren "Ağır Abi" isimli filmin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendi.

Oğuzhan Uğur, müzik piyasasına ise 2012 yılında çıkardığı 'Çok Şükür' isimli albümüyle giriş yaptı. Uğur bu albümün ardından çeşitli single albümler ve şarkılarına çektiği eğlenceli videolar ile geniş bir kitleye ulaştı. Murat Dalkılıç'ın 'Leyla' isimli şarkısına yönetmenlik yapan Uğur, daha sonra Dalkılıç ile birlikte "Mağlubiyet" isimli bir düet şarkı da çıkardı. Sık sık boyunun kısalığından yakınan Oğuzhan Uğur'un boyu 171 CM'dir.

Oğuzhan Uğur kimdir? Babala TV'nin sahibi Youtuber Oğuzhan Uğur nereli ve kaç yaşında? - Resim : 2

OĞUZHAN UĞUR'UN YOUTUBE KARİYERİ

2017 yılında 'Budabi' ismiyle Youtube kanalı kuran Oğuzhan Uğur, ilerleyen yıllarda daha profesyonel bir şekilde BaBaLa TV'yi kurmuş, burada çektiği 'Mevzular' isimli programla Youtube'ta büyük ses getirmişti. Oğuzhan Uğur, daha sonra yatığı 'Pinç' programı ile üne kavuşmuş ve o dönem Onedio'da yönetmenlik yapan kardeşi Tuğrul Uğur vasıtasıyla programı Onedio'ya taşımıştı. Şimdilerde 'Pinç' programını kendi kanalında yapan Oğuzhan Uğur, Mevzular programını ise babası, Hasan Atilla Uğur ile çekmektedir. Oğuzhan Uğur'un ayrıca 67 ve Mevzular olmak üzere iki kitabı bulunuyor.

Oğuzhan Uğur kimdir? Babala TV'nin sahibi Youtuber Oğuzhan Uğur nereli ve kaç yaşında? - Resim : 3

Oğuzhan Uğur, kardeşi Tuğrul Uğur ile birlikte

OĞUZHAN UĞUR'UN ŞARKILARI

Yaptığı eğlenceli parçalarla da kendine has bir tarz yaratan Oğuzhan Uğur'un konser gündemi de yoğun geçiyor. İşte Oğuzhan Uğur şarkıları;

Albümler

Çok Şükür (2012)

Single albümler

Terbiyesizim (2012)

Panpa (2012)

Birinci Vazife (2013)

İstemiyorum (2013)

Sağ Salim (2014)

Bal Prensesi (2014)

Dengi Dengine feat. Ege Çubukçu (2014)

Biyolojik Unsur (2015)

Mağlubiyet(2016)

Madım mı?(2016)

Kıskanç(2016)

Bana bunu yapma(2017)

Oğuzhan Uğur kimdir? Babala TV'nin sahibi Youtuber Oğuzhan Uğur nereli ve kaç yaşında? - Resim : 4

Oğuzhan Uğur Kimdir?