Oğuzhan Koç'un galadaki makyajı alay konusu oldu! O detay dikkat çekti

Magazin Haberleri Film haberleri
Oğuzhan Koç'un galadaki makyajı alay konusu oldu! O detay dikkat çekti

Başrollerde yer aldığı 'Özür Dilerim' filminin galasına katılan oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç, abartılı makyajı ile sosyal medyada alay konusu oldu. Öte yandan Demet Özdemir'in eşi Oğuzhan Koç'un filminin galasına katılmaması ise dikkat çekti.

Başrollerde İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Gizem Karaca gibi isimlerin yer aldığı ‘Özür Dilerim’ filminin galası önceki akşam gerçekleştirildi. 14 Nisan'da vizyona girecek olan Özür Dilerim'in galasına Oğuzhan Koç'un tarzı damga vurdu.

Oğuzhan Koç'un galadaki makyajı alay konusu oldu! O detay dikkat çekti - Resim : 1

Gri renkteki bir takım elbise giymeyi tercih eden Koç, altına da düğününde giydiği topuklu ayakkabıları giydi. Aynı ayakkabıyı ikinci kez giydiği için tepki çeken Koç, hakkındaki yorumlara cevap vererek "Aynı ayakkabıyı da giyebilirim ayıp değil. Sosyal medyanın zehirlerisiniz siz. Ne olur azalarak bitin" dedi.

Oğuzhan Koç'un galadaki makyajı alay konusu oldu! O detay dikkat çekti - Resim : 2

Koç'un çekim esnasında parlamaması için yaptırdığı makyajın ayarını kaçırması ise sosyal medyada ti’ye alındı. Fondöteni fazla sürülen Koç için "Bir dahaki sefere rimel de sür", "Allık da mı var?" ve "Demet Özdemir'in malzemelerini çalıp makyaj yapmış" yorumları yapıldı.

Oğuzhan Koç'un galadaki makyajı alay konusu oldu! O detay dikkat çekti - Resim : 3

DEMET ÖZDEMİR GALAYA KATILMADI

Öte yandan geçtiğimiz sene nikah masasına oturduğu Demet Özdemir ile evliliğinde sorunlar olduğu konuşulan Oğuzhan Koç, galaya yalnız katıldı. Şimdilerde Adım Farah dizisinin başrolünü oynayan Özdemir'in yoğun iş temposundan dolayı galaya katılamadığı iddia edildi.

Oğuzhan Koç'un galadaki makyajı alay konusu oldu! O detay dikkat çekti - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Demet Özdemir Oğuzhan Koç magazin haberleri