Oğuzhan Koç, sahneyi terk etti haberlerine ilişkin açıklama yaptı

Magazin Haberleri

Dün Ankara’da konser veren Oğuzhan Koç, yağmur nedeniyle sahneyi terk etmiş, hayranları da bu duruma tepki göstermişti. Ünlü şarkıcı bugün sosyal medya hesabından duruma ilişkin açıklama yaptı.

Oğuzhan Koç, bugün çıkan " Sahneyi terk edince Protesto edildi" başlıklı haberler üzerine sosyal medya hesabından duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Şarkıcı Oğuzhan Koç'un açıklamaları, ''Dün yaptığımız Ankara konserini sağanak yağış yüzünden tam birinci saatinde sahneyi bırakmak zorunda kaldık. Sabah bunun haberlere yansıması, "Oğuzhan Koç yuhalandı, sahneden kaçtı, Allah onu kahretti!" gibi garip haberler gördüm. Altta yine tabi yorumlarda "Tabii ki sanatçı mı bunlar!" gibi boşluk dolduran insanlar vardı, bunu düzeltmek isterim.

Çok ciddi bir yağış vardı, direnebildiğimiz son dakikaya kadar direndik ama su ve elektronik eşyalar bir arada aynı anda olmuyorlar barınamıyorlar biliyorsunuz. Bir yerden sonra ses sistemi çöktü. Benim niyetim konseri sonuna kadar devam ettirmekti, çok da eğlenmekti fakat teknik buna el vermedi dolayısıyla en son seyirciye veda edebileceğim çalışır halde bir mikrofonum bile yoktu. Olayın aslı budur aksine bir saat kadar çok da güzel eğlendik, şahane de ağırlandık. Ankara'ya, Sincan'a da çok teşekkür ederim. Sadece hava muhalefeti yüzünden bir tık kısa kaldı onu da bir sonraki gelişimde söz telafi edeceğim herkes kendine iyi baksın'' dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Oğuzhan Koç Ankara magazin haberler