Oğulcan Engin - Miray Daner'den yeni aşk karesi! 'Neden yaptın bunu kendine?'

Magazin Haberleri
Oğulcan Engin - Miray Daner'den yeni aşk karesi! 'Neden yaptın bunu kendine?'

Yaklaşık üç ay önce Seda Sayan'ın Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Miray Daner'in, sevgilisiyle çekildiği fotoğrafındaki bir detay takipçilerinin dikkatini çekti. Ünlü çiftin aşk fotoğrafına sosyal medyadan yorum yağdı.

Üç ay önce oyuncu Miray Daner ile şarkıcı Seda Sayan'ın futbol yorumcusu Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin'in aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Miray Daner

İlişkilerini sosyal medyaya da taşıyan ünlü çiftin, birlikteliği tam gaz devam ediyor. Zaman zaman sevgilisiyle verdiği aşk pozlarını takipçileriyle paylaşan Miray Daner'in, gönderisindeki bir detay gündem oldu.

Miray Daner

SOSYAL MEDYADAN YORUM YAĞDI

Takipçileri, Daner'in Engin ile çekilen bu karesini göz önünde bulundurarak oyuncunun çenesine dolgu yaptırdığını iddia etti. Kısa sürede gündem olan paylaşıma sosyal medya kullanıcıları, "Çenene ne oldu?" ve "Dolgu biraz fazla olmuş", "Neden yaptın bunu kendine?" şeklinde yorumda bulundu.

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise ünlü oyuncunun fotoğrafına photoshop yaparken ayarı kaçırdığını belirtti.

Miray Daner

AİLEYE GİRDİ

Oğulcan Engin-Miray Daner çifti, 2022 yılını da birlikte karşılamıştı. Yılbaşı gecesini Engin'in ailesiyle birlikte geçiren çiftten ünlü işletmeci, sevgilisiyle çekilen fotoğrafını ilk kez Instagram hesabından paylaşmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Miray Daner Oğulcan Engin Seda Sayan sosyal medya magazin magazin haberleri