"Oğlumu kaçırdı" demişti! Deniz Uğur'dan Ayşe Nazlı Yumlu açıklaması

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
"Oğlumu kaçırdı" demişti! Deniz Uğur'dan Ayşe Nazlı Yumlu açıklaması

Eski haber spikeri Reha Muhtar'ın evinde düşerek hastaneye kaldırılması ardından oğlu Poyraz'ın kaçırıldığını iddia eden Deniz Uğur'dan yeni bir açıklama geldi.

Geçen hafta evinde düşüp bilincini kaybeden eski haber spikeri Reha Muhtar, hastanede entübe edildi. Babasıyla kalan 15 yaşındaki Poyraz'a ulaşamayan anne Deniz Uğur, oğlunu şarkıcı Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu'nun alıkoyduğunu iler sürüp sürüp savcılığa suç duyurusunda bulundu.

"Oğlumu kaçırdı" demişti! Deniz Uğur'dan Ayşe Nazlı Yumlu açıklaması - Resim : 1

"ÇOCUĞUMU BENDEN KAÇIRIYORLAR"

Uğur "Bana, 'Çocuk anneye gitmek istemiyor' diyorlar. Yasal olarak anneye gelmek istemiyorsa, devletin himayesinde olması gerekir. Dış kapının mandalı olan insanlar çocuğumu benden kaçırıyor. Bunlar çete mi?" dedi.

"Oğlumu kaçırdı" demişti! Deniz Uğur'dan Ayşe Nazlı Yumlu açıklaması - Resim : 2

Poyraz'ın bir video paylaşıp annesinin yanına dönmek istemediğini açıklamasının ardından Nilüfer de Uğur'un iftira attığını iddia ederek, Poyraz'ın Ayşe Nazlı Yumlu tarafından kendi evine götürüldüğünü, çocuğun annesiyle görüşmek istemediğini söyledi.

"Oğlumu kaçırdı" demişti! Deniz Uğur'dan Ayşe Nazlı Yumlu açıklaması - Resim : 3

"KARŞILIKLI ÖZÜR DİLENDİ"

Yaşananların ardından Deniz Uğur, önceki akşam Instagram hesabından yaptığı paylaşımda sorunun çözüldüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Son günlerdeki travmatik süreçte medyaya yansımış olan tartışmalar tarafımızca sonlandırılmış, karşılıklı özürler dilenmiş ve yanlış anlaşılmalar giderilmiştir.

Çocukların üstün yararı için bundan sonra tüm süreci anne Deniz Uğur ve abla Ayşe Nazlı Yumlu, iletişim ve dayanışma içinde yönetecektir."

"Kararımıza saygı duyulup konu hakkında daha fazla yorum yapılmamasını kamuoyu ve basın mensuplarından rica ederiz. Teşekkürler."

"Oğlumu kaçırdı" demişti! Deniz Uğur'dan Ayşe Nazlı Yumlu açıklaması - Resim : 4"Oğlumu kaçırdı" demişti! Deniz Uğur'dan Ayşe Nazlı Yumlu açıklaması - Resim : 5