Oğlum dizisi 2. Bölüm Tek Parça Full İzle! Oğlum Yeni Bölüm İzle! Oğlum dizisi son bölüm izle

Oğlum
Oğlum dizisi 2. Bölüm Tek Parça Full İzle! Oğlum Yeni Bölüm İzle! Oğlum dizisi son bölüm izle

Oğlum dizisinin 2. bölümü Show TV ekranlarında yayınlandı. Dizinin 2. bölümü yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. Oğlum yeni bölümü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Oğlum dizisi son bölüm izle.

Show TV'nin yeni dizisi Oğlum'un 2. bölümü 16 Şubat günü yayınlandı. Oğlum 2. Bölümü izleyebileceğiniz link haberimizin devamında.

Oğlum 2. Bölüm konusu

Zeynep ile eve giden polisler kapıda Tuğrul ile karşılaşır. Her yeri ararlar ama Efe’nin bahsettiği gömlek hiçbir yerde yoktur. Polisler gittikten sonra Tuğrul gömleği bulduğunu Zeynep’e söyler ve yok etmeyi teklif eder. Zeynep gömleği Tuğrul’dan alır ve büyük bir vicdan muhakemesi içine hapsolur… Gerçekten Tuğrul’u dinleyip gömleği yok mu etmelidir yoksa polise teslim mi etmelidir? Bu sırada Melike ve İlyas oğulları Kaan’ın yokluğunun acısıyla baş etmeye çalışmaktadır. İlyas, yaşanan acı olay ile ilgili bir şüpheli olduğunu öğrenir fakat şüphelinin kimliği hakkında bilgi sahibi değildir. Ancak İlyas kararlıdır, oğluna bu kötülüğü yapanın cezasını kendi elleriyle verecektir…

Oğlum 1. Bölüm'de ne olmuştu?

Bir akşamüzeri Melike ilk maaşını almanın heyecanıyla vitrinlere dalar ve oğlu Kaan’ın okul çıkışına geç kalır…Annesini okulun bahçesinde bekleyen Kaan, bir kirpinin peşine takılır ve kirpiyi bir parka kadar takip eder. Bu sırada Zeynep ve Tuğrul çiftinin 12 yaşındaki oğulları Efe de parktadır. Efe, ailesi ile iletişimi kopuk ve tek arkadaşı bilgisayar oyunları olan bir çocuktur. Efe, bir süre sonra Kaan’ın kaybolduğunu fark eder ikili karakola gitmek üzere yola koyulurlar…Melike ve İlyas ise telaş içinde Şile sokaklarında çocukları Kaan’ı aradıkları sırada acı bir olay yaşandığının haberini alırlar…Yaşanılan bu acı olaydan sonra her iki ailenin hayatında da artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır…

Oğlum dizisinin konusu

Melike (Nihal Yalçın) ve İlyas (Timur Acar) Özyürek çifti, kızları Ceren ve 6 yaşındaki küçük oğulları Kaan ile birlikte Şile'de yaşamaktadır. Bir akşamüzeri Melike ilk maaşını almasının heyecanıyla zamanı unutup vitrinlere bakarken, oğlu Kaan’ın okul çıkışına geç kalır. Annesini okulun bahçesinde bekleyen Kaan, bir kirpinin peşine takılır ve kirpiyi bir parka kadar takip eder. Bu sırada Zeynep (Songü Öden) ve Tuğrul (Feyyaz Duman) çiftinin 12 yaşındaki oğulları Efe de parktadır. O sırada Melike ve İlyas ise telaş içinde Şile sokaklarında çocukları Kaan'ı aramaktadır. Yaşanan acı bir olay her iki ailenin hem kesiştirecek, hem değiştirecektir.

Karakterler (Oyuncular):

Zeynep (Songül Öden)
Melike Özyürek (Nihal Yalçın)
İlyas Özyürek (Timur Acar)
Tuğrul (Feyyaz Duman)
Demet (Canan Ergüder)
Sedat (Serhat Teoman)
Bulut (Kubilay Aka)
Sedef (Tuğçe Açıkgöz)
Efe (Metehan Parıltı)

Dizinin künyesi

Yapım Firması: Ay Yapım »
Yapımcı: Kerem Çatay
Yönetmen: Gökçen Usta
Senaryo: Ahmet Katıksız (proje tasarım), Hürer Ebeoğlu, Sevgi Yılmaz
Müzik: Alp Yenier

OĞLUM 2. BÖLÜM FULL İZLE

Show TV'de 16 Şubat günü yayınlanan Oğlum dizisinin 2. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

OĞLUM 2 BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Oğlum dizisi show tv dizileri dizi haberleri dizi izle dizi oğlum yeni bölüm izle oğlum son bölüm izle