Kubilay Aka, Çukur'dan sonra yeni diziyle geri dönüyor

Oğlum Dizi Haberleri
Kubilay Aka, Çukur'dan sonra yeni diziyle geri dönüyor

Son olarak Çukur'da rol alan Kubilay Aka da Oğlum dizisiyle ekranlara dönüyor. Bir umut hikayesini ekrana taşımaya hazırlanan Oğlum dizisi ilk bölümüyle 9 Şubat Çarşamba akşamı ekranlarda olacak.

Başrollerini Kubilay Aka, Canan Ergüder, Feyyaz Duman ve Songül Öden'in paylaştığı Show TV'nin yeni dizisi Oğlum seyirci karşısına çıkmak için gün sayıyor. 

Ezberbozan hikayesi ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken Oğlum dizisi ilk bölümüyle 9 Şubat Çarşamba akşamı ekran macerasına başlayacak. 

Kubilay Aka, Çukur'dan sonra yeni diziyle geri dönüyor - Resim : 1Kubilay Aka, Çukur'dan sonra yeni diziyle geri dönüyor - Resim : 2

Geri sayım sürerken yayınlanan ön izleme sahnesinde ailevi sorunlar yaşadıkları için gergin ve mutsuz olan Bulut (Kubilay Aka) ve Sedef'in (Tuğçe Açıkgöz) arasında gerilim yaşanırken iki karakterin ailesi ve yaşadıkları merak uyandırıyor.

OĞLUM DİZİSİ 1. BÖLÜM ÖN İZLEME

OĞLUM DİZİSİNİN KONUSU NE?

Bir umut hikayesi olarak yola çıkan dizinin tanıtımında iki farklı aile gözler önüne serilirken yaşanılan acı bir olayın da ipuçları veriliyor. Bir trajediyle değişen hayatları merkezine alacak dizi, seyirciye karmaşık duyguları bir arada tattıracak.

Kubilay Aka, Çukur'dan sonra yeni diziyle geri dönüyor - Resim : 3

OĞLUM DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

Oğlum dizisinin oyuncuları arasında; Nihal Yalçın, Feyyaz Duman, Songül Öden, Timur Acar, Canan Ergüder, Serhat Teoman, Kubilay Aka yer alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Show TV show tv dizileri Oğlum dizisi Oğlum dizisi konusu Oğlum dizisi ne zaman başlıyor Kubilay Aka