O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu

O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu

Farklı seslerin renk kattığı yarışmada 2021'in O Ses'i halk oylamasıyla belli oldu. O Ses Türkiye'de yarışmayı kazanan isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. 

O Ses Türkiye 2021'in jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç yer alıyor.

O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

O Ses Türkiye'de Ekim ayında başlayan mücadele sona erdi ve şampiyon belli oldu. Birbirinden iddialı ve güçlü sesler, bu akşam canlı yayında ekrana gelen final bölümünde en iyi performanslarını sergiledi.

Bu yarışmacılar için verilen SMS oylaması sonrasında ilk altı isim seçildi. Sonra bu altı yarışmacı, bir kez daha sahneye çıktı. Oylama ile ilk dört sonraki tura geçti. Dört yarışmacının sahnesi sonrasında oylama ile final ikilisi bulundu. 

O SES TÜRKİYE'DE DÖRTLÜ FİNALE KİMLER KALDI?

O Ses Türkiye'de yarı finalde yapılan eleme ile finale kalan son dört yarışmacı belli oldu.

Hasan Koçak

Devrim Seyrek

Mert Yenihayat

Hakkı İlek

O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU KİM OLDU?

Hasan Koçak ve Devrim Seyrek son iki finalist olarak büyük finale kaldı. Acun Ilıcalı halk oylamasının sonucunu açıkladı. Yarışmaya Artvin'den katılan Hasan Koçak O Ses Türkiye Şampiyonu oldu.

Hasan Koçak
Hasan Koçak

O SES TÜRKİYE'DE BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ NEDİR?

O Ses Türkiye 2021 sezonunda birinci olan, şampiyonluğu elde eden yarışmacı, güzel bir otomobilin sahibi olacak.

 HASAN KOÇAK KİMDİR?

O Ses Türkiye 2021’e katılan Hasan Kolçak, 23 yaşında ve yarışmaya Erzurum’dan katılıyor. Aslen Artvinli olan Hasan Kolçak, Erzurum Atatürk Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünde okuyor. O Ses Türkiye’ye 2016’den beri başvuran isim, bu sene yarışmaya katılmaya hak kazanmış.

O Ses Türkiye’nin beşinci bölümünde sahneye çıkan Hasan Kolçak, “BU KIZ BENİ SEVER” adlı şarkıyı seslendirdi. Bu performansıyla dört jüri üyesini de döndürdü. O Ses Türkiye’de ilk turu geçen Hasan Kolçak, Oğuzhan Koç’u seçti. Hasan Koçak finale kaldı.

DEVRİM SEYREK KİMDİR?

O Ses Türkiye 2021’de yarışan Devrim Seyrek, 30 yaşında. Yarışmaya İzmir’den katıldı. Güzelbahçe Belediyesi’nde çalışan Devrim Seyrek, akşamları da sahne aldığını ifade etmiştir.

Kerkük zindanı adlı şarkıyı seslendiren yarışmacı, kendisi için dönen jüri üyelerinden tercihi Beyazıt Öztürk oldu. Finale ismini yazdırdı.

Kaynak: Diğer

O Ses Türkiye Ebru Gündeş Beyazıt Öztürk Murat Boz Oğuzhan Koç Acun Ilıcalı