O Ses Türkiye ile ünlü olmuştu! Uyuşturucu satıcısı, şarkıcı Yansı Dilan Özçolpan'ın evine giderken yakalandı

Magazin Haberleri
O Ses Türkiye ile ünlü olmuştu! Uyuşturucu satıcısı, şarkıcı Yansı Dilan Özçolpan'ın evine giderken yakalandı

O Ses Türkiye yarışmasıyla adını duyuran Yansı Dilan Özçolpan, iddiaya göre uyuşturucu madde almak için V. S.'yi aradı. Uyuşturucu satıcısı polise yakalanınca şarkıcı Özçolpan'ı hemen ele verdi. Yansı Dilan Özçolpan ise kendisini "Yanlış anlaşılma olmuş" diyerek savundu.

O Ses Türkiye yarışmacısı Yansı Dilan Özçolpan uyuşturucu madde almak için daha önceden tanıdığı V. S. isimli şahsı aradı. V. S. şarkıcının isteği üzerine yanına 4 gram kokain alarak yola çıktı ve polise yakalandı. İfadesi alınmak üzere karakola götürülen V. S. söz konusu uyuşturucu maddenin kendisinden istendiğini, sadece taşıyıcılık yaptığını ve Nişantaşı'nda bulunan bir adrese teslim edeceğini ifade etti.

Polis, V. S.'yi arayan telefon numarasının kimlik bilgilerini kontrol etti ve torbacıyı arayan kişinin Yansı Dilan Özçolpan olduğu ortaya çıktı. Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre; ifadesi alınmak üzere karakola götürülen şarkıcı, 'Ben olayın yaşandığı anlarda sahnede şarkı söylüyordum. Her şey tamamen yanlış anlaşılmadan ibarettir' diyerek uyuşturucu madde kullanmadığını ifade etti.

Savcılık, uyuşturucu madde temin etmek suçundan şarkıcı hakkında soruşturma başlattı.

MURAT BOZ'U SEÇMİŞTİ

O Ses Türkiye yarışmasında tüm jürileri döndürmeyi başaran Yansı Dilan, seçimini Murat Boz yönünde kullanmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

O Ses Türkiye magazin haberleri