O fotoğraf büyük tepki çekmişti... Gökhan Çıra sessizliğini bozdu: "Orada oyun oynayan baba ve kızı var!"

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
O fotoğraf büyük tepki çekmişti... Gökhan Çıra sessizliğini bozdu: "Orada oyun oynayan baba ve kızı var!"

Eski futbolcu Gökhan Çıra'nın, 2 yaşındaki çocukla yaptığı sosyal medya paylaşımı nedeniyle savcılıkça ifadesinin alınmasına karar verilmişti. Çıra, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Eski futbolcu Gökhan Çıra'nın, 2 yaşındaki çocukla yaptığı sosyal medya paylaşımı nedeniyle savcılıkça ifadesinin alınmasına karar verildi.

O fotoğraf büyük tepki çekmişti... Gökhan Çıra sessizliğini bozdu: "Orada oyun oynayan baba ve kızı var!" - Resim : 1

“KIZIM BENİM KIRMIZI ÇİZGİM”

Kararın ardından Gökan Çıra’dan açıklama gecikmedi. Çıra, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Biz nasıl bir ülke haline geldik. Ben kızımla oyun oynarken çekilmiş spontene resimleri paylaştım. Babası kanı canı olarak belki yanlış bir poz. Evet, ben de paylaştıktan sonra fark ettim ama hiç bakmadan sadece orda BABA VE KIZI oyun oynadığı hallerimizi koydum. Benim kızıma olan sevgimi kimse sorgulayamaz kaldı ki, zaten görüyorsunuz lütfen bir şeyleri yazıp çizerken düşünün. 2-3 kişinin uydurmasıyla saçma sapan yerlere çekilen haberler yüzünden 2 gündür bir babanın ne halde olduğunu düşünün. Aynen öyleyim beni kızımla alakalı sakın sınamayın insan en son evladıyla sınanır. SELENAY benim kırmızı çizgim, nefesim, her şeyim. Allah’ım elimden ayağımdan ömrümden alsın kızıma versin. Eğer bir yanlışım bir kusurum olduysa ki, OLMADI herkesten özür dilerim.

O fotoğraf büyük tepki çekmişti... Gökhan Çıra sessizliğini bozdu: "Orada oyun oynayan baba ve kızı var!" - Resim : 2

"KIZIM SELENAY EVLATLIK DEĞİL"

Selenay evlatlık felan değil. Selenay’ın babası benim, bunu devletimiz DNA testlerini de bizzat yapmış ve kanıtlanmıştır. Bu da böyle bilinsin, evlatlık diye de kimse sakın bir daha bir yazı yazıp saçma sapan yerlere çekmesin o benim. Bu hayatta üstüne titrediğim, aldığım nefesim, canım damarındaki kan benim kanım! Lütfen, rica ediyorum artık saçma sapan yorumları üstümüze gelmeyi hele de kızımla olan resmi paylaşıp n’olursunuz konuları saçma sapan yerlere çekmeyin. Bakın her yazılan şeyde içim parçalanıyor bunu bilin. Sizler de anne babasınız babanız veya annenizle nasıl zamanlar geçirdiniz. Siz biliyorsunuz her çocuğun babasının kucağında annesinin kucağında resimleri vardır. O resimleri paylaşıp nolursunuz konuları alakasız yerlere çekmeyin lütfen diyorum orda oyun oynayan BABA VE KIZI var ve artık canım acımaya içim parçalanmaya başladı!"

O fotoğraf büyük tepki çekmişti... Gökhan Çıra sessizliğini bozdu: "Orada oyun oynayan baba ve kızı var!" - Resim : 3

NE OLMUŞTU?

Dokuz yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatı ile kadın olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile eski eşi Gökhan Çıra'nın evlat edindiği iddia edilen kız çocuğuyla verdiği fotoğraflar sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Son olarak kucağında 2 yaşındaki çocukla verdiği pozu Instagram'da paylaşan Gökhan Çıra'ya tepki yağmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak soruşturma başlatılmasını ve çocuğun geçici olarak devlet yurduna yerleştirilmesini talep etti. 

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bu talep doğrultusunda soruşturma başlatıldı. 

Soruşturma kapsamında Gökhan Çıra'nın "aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali" suçundan ifadesinin alınmasına karar verildi. 

Soruşturmada, mağdur çocuk S.S.Ç. hakkında alınan raporda, evde bakımını yapan kişilerce bakımına devam edilmesi gerektiği kaydedildi. 

"UZAKLAŞTIRILSIN"

Mağdur çocuğun durumu ve gelişimine uygun düşecek şekilde çocuk mahkemesinden danışmanlık tedbiri istenmesine karar verilirken, Gökhan Çıra'nın bir süreliğine uzaklaştırılmasının da aile mahkemesinden talep edileceği belirtildi.