Nusret Gökçe, sosyal medyada olay yarattı: 'İngilizcem neredeyse bir İngiliz gibi'

Magazin Haberleri

Dünyaca ünlü işletmeci Nusret Gökçe, geçtiğimiz ay Londra’nın merkezinde yer alan yeni restoranını açmıştı. Sosyal medyada sık sık gündem yaratan açıklamalarda bulunan Nusret, son paylaştığı videoda takipçilerine İngilizce seslendi. Nusret, yabancı dili ile ilgili “Neredeyse bir İngiliz gibi” dedi.

Salt Bae' (tuzlama) hareketiyle dünya çapında şöhret sahibi olan Nusret Gökçe, Londra'nın göbeğindeki lüks restoranını geçtiğimiz ay hizmete açmıştı.

"LONDRA TIPKI BİR ALTIN GİBİ..."

Instagram'daki paylaşımlarıyla da dünya çapında etkileşim alan Nusret, son videosunda ise hayranlarına İngilizce seslendi. Nusret paylaşımında, "Londra hakkında bir şeyler söylemek istiyorum. Londra her zaman benim büyük rüyamdı. Londra'yı çok seviyorum, çok farklı ve tıpkı bir altına benziyor" dedi.

Nusret, "İngilizcen nasıl?" sorusuna ise "İngilizcem neredeyse bir İngiliz gibi" yanıtını verdi. Ünlü işletmecinin İngilizce konuştuğu anlar sosyal medyada gündem oldu.

Nusret Gökçe, sosyal medyada olay yarattı: 'İngilizcem neredeyse bir İngiliz gibi' - Resim : 1

VERDİĞİ SAATLİK ÜCRET ŞOKE ETTİ

Londra'da açtığı restoranla dikkat çeken Nusret Gökçe'nin iş ilanı gündem oldu. Nusret aradığı şefe saatte 12 sterlin teklif ederken, verdiği saatlik ücretin ise menüdeki patates püresinin fiyatıyla aynı olduğu iddia edildi.

Nusr-Et'in iş ilanı, başvuru sahibinin "Dünyanın en ünlü et lokantalarından birinde İngiltere'den ve yurt dışından gelen en iyi malzemelerden bazılarıyla çalışacağı" ile övünüyor.

Ancak söz konusu şanslı şef, saatte 12 sterlin ve bahşişlerle evine dönecek. Bu saatlik ücret, Nusr-Et'in menüsündeki bir parça püre veya mısır sipariş etmeye eşdeğer.

Bir başka deyişle, Nusr-Et'in imza işlerinden biri olan 630 sterlinlik altın tomahawk bifteklerinden birini yemek için 52 saatten fazla çalışmak zorunda kalacak.

Kaynak: Haber Global TV

Nusret Nusret Gökçe magazin magazin haberleri