Nuri Alço'nun sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme: Ankara'ya sevk edildi

DHA
Magazin Haberleri Yeşilçam
Nuri Alço'nun sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme: Ankara'ya sevk edildi

Yeşilçam'ın yıldız oyuncularından Nuri Alço, Eskişehir Şehir Hastanesi’ndeki tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Burcu Alço, eşinin yoğun bakım ünitesinde olduğunu ve kalp pili takıldığını söyledi.

Eskişehir Şehir Hastanesi Kardiyovasküler Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'ndeki tedavi sürecinde hayati tehlikeyi atlatan Nuri Alço, ambulansla Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü.

"KALP PİLİ TAKILDI"

Burcu Alço, eşinin sağlık durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Yayınlanan haberlerden sonra bir güncelleme yapma ihtiyacı duydum. Dünkü sevincim biraz kursağımda kaldı ama Nuri için en iyisi ne ise onu yapmaya çalışıyoruz. Endişelenecek bir durum yok sadece kalp pili operasyonu bugün taburcu işlemimizden sonra bu ay içi yapılacaktı.. Doktorlarımız erkene çektiler. Böyle uygun gördüler. Pil takıldı çok iyi durumu...
Çıkacağız az kaldı."

Nuri Alço'nun sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme: Ankara'ya sevk edildi - Resim : 1

NE OLMUŞTU?

Önceki yıllarda baypas ve kalp kapağı operasyonu geçiren Nuri Alço, Ramazan Bayramı öncesinde geldiği memleketi Eskişehir'de 6 Nisan'da rahatsızlanarak özel bir hastaneye kaldırılmış, 7 Nisan'da Eskişehir Şehir Hastanesi'ne sevk edilmişti.