Nuri Alço'dan hayranlarını sevindiren haber!

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Nuri Alço'dan hayranlarını sevindiren haber!

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Oyuncu Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili eşi Burcu Alço sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Eskişehir'de 6 Nisan'da evinde rahatsızlandıktan sonra kaldırıldığı özel hastanede tedaviye alınan 73 yaşındaki Nuri Alço 7 Nisan'da Eskişehir Şehir Hastanesi'ne sevk edilmişti.

Başhekim Doç. Dr. Mustafa Sungur, Alço'nun sağlık durumuyla ilgili şu bilgileri vermişti:

"Temel olarak üç problemi var. Nörolojik sıkıntılar vardı. Bulantı şikayetiyle çekilen MR'la beyin arka bölgesinde milimetrik bir kanlanma olan alan vardı. Ama şu an itibarıyla bu problem açısından stabil seyretmekte. Bir güç kaybı yok, konuşmasında bir problem yok. Bu anlamda stabil. Tedavisini almakta. Diğer bir sıkıntımız da daha önce de Nuri Bey'in bir bypass operasyonu ve bir kalp kapağı operasyonu geçirme öyküsü var. Bu nedenle kalbin bir ritim bozukluğu ve atım problemiyle alakalı sıkıntılarımız vardı. Bunlarla ilgili gerekli tedaviler yapılıyor. İdrar söktürücü tedavisiyle, ritim bozukluğu tedavisiyle, şu aşamada bu noktalarda da stabil durumdayız."

"Cihaza bağlı olarak aldığı oksijen tedavisi şu aşamada aralıklı olarak devam ediyor. Bu anlamda da stabil durumdayız. Bir diğer problemi de bu kalp problemi neticesinde de akciğerinde bir enfeksiyon durumu mevcut. Bununla ilgili de antibiyotik tedavisini alıyor. Bu noktada da yine stabil durumdayız. Bugün itibarıyla daha stabil, daha iyi durumda olduğunu belirtebilirim. İnşallah sevenlerine daha iyi haberler vereceğiz. Şu aşamada hayati tehlikesi görünmüyor. Dediğim gibi bugün ziyaret ettiğimde gülüyor, konuşuyor, morali çok iyiydi."

Nuri Alço'dan hayranlarını sevindiren haber! - Resim : 1

12 gündür tedavisi süren Nuri Alço'dan bugün iyi haber geldi. Burcu Alço, yaptığı yeni açıklamada eşinin yarın taburcu olacağını duyurdu.

Nuri Alço'dan hayranlarını sevindiren haber! - Resim : 2

“YARIN TABURCU OLUYOR”

Burcu Alço açıklamasında; "Bu zorlu süreçte yanımızda olup desteğini esirgemeyen herkese ne kadar teşekkür etsem az... Yarın taburcuyuz. 'Evimize seni götüreceğim' demiştim aşkım. Seni çok seviyorum çok... Varlığına, aldığın her nefese şükürler olsun. Bir kez daha binlerce kez daha iyi ki Nuri'm..." ifadelerini kullandı.