Nuri Alço'nun herkesten sakladığı evliliği yıllar sonra ortaya çıktı

Nuri Alço'nun herkesten sakladığı evliliği yıllar sonra ortaya çıktı

Yeşilçam'ın usta ismi Nuri Alço'nun 1974 yılında yaptığı bilinmeyen bir evliliği ortaya çıktı.

Şarkıcı Fulden Uras, bu yaşına kadar sadece bir evlilik yaptığını söyleyen Nuri Alço'nun 45 yıl önce anneannesiyle evli olduğunu ancak bunu yıllardır sakladığını söyledi.

Uras, 2. Sayfa programına telefonla katılarak şu ifadeleri kullandı:

"Benim anneannemin hayat görüşü çok açık. O yıllarda mavi gelinlik giyecek kadar modern biriydi. Ne kadar evli kaldıklarını bilmiyorum ama yaklaşık 10 sene evli kaldıklarını tahmin ediyorum.

Nuri Alço'nun herkesten sakladığı evliliği yıllar sonra ortaya çıktı - Resim : 1

"ANNEANNEMİ ALDATTI"

"Nuri Alço o zamanın ünlü bir şarkıcısına aşık oldu, yani bir aldatılma var. Şarkıcının ismini söylememeyi tercih ediyorum kimseyi kırmak istemem. Nuri bunu çok inkar etti. Biz ona hep Nuri derdik hiç dede demedik. Yıllar önce Mehmet Ali Erbil'in programına katılmıştık Nuri de oradaydı. Ben 'Nuri benim dedem dedim' orada bir karmaşa oldu. Bana kuliste 'Neden bunu söyledin?' dediğinde niye sakladığını sormuştum."

ESKİ MESLEĞİNİ AÇIKLADI 

"Anneannemin rahmetli olduğu gün Nuri'nin kalp ameliyatı vardı. Çok enteresan bir tesadüf oldu. Anneannem ona çok emek verdi ve çok varlıklı bir kadındı. Benim sülalem Nuri Alço'yu kabul ettiyse o da bu evliliği kabul edecek. Anneannem ile tanıştığında Alço ilaç teknikeri gibi bir şeydi zannediyorum ki aralarında 17-18 yaş var."

Nuri Alço Fulden Uras