Nükhet Duru, Tarkan taklidi yaparak yeni projesini duyurdu

Usta şarkıcı Nükhet Duru, Netflix'te yayınlanacak belgeseli 'Duru Olmak'ı Tarkan taklidi yaparak duyurdu. Şarkıcının son albümü 'Hikayesi Var'ı hikayeleştiren belgesel bu ay yayınlanacak.

66 yaşındaki usta şarkıcı Nükhet Duru şu sıralar Netflix'te yayınlanacak olan ve son albümü 'Hikayesi Var'ı hikayeleştiren belgeseli 'Duru Olmak'ın heyecanını yaşıyor.

USTA SANATÇIDAN TAKİPÇİLERİNİ GÜLÜMSETEN PAYLAŞIM

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve her fırsatta takipçileriyle etkileşime geçen sanatçı, 'Duru Olmak' belgeselinin müjdesini Instagram hesabından yayınladığı esprili videosuyla verdi. Tarkan'ın baba olacağını müjdelediği videoya gönderme yapan Nükhet Duru, megastarın taklidini yaparak takipçilerini gülümsetti.

Nükhet Duru, Tarkan taklidi yaparak yeni projesini duyurdu - Resim : 1

Duru paylaştığı videoda "Bir süredir soruyorlar. Hayır, yok öyle bir şey diyorum, inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. O zaman açıklıyorum: Şubat itibarıyla filmimiz Netflix’te yayına giriyor. Çok mutluyum. Baba oluyorum. Yok karıştırdım, anne oluyorum" ifadelerini kullandı.

Nükhet Duru, Tarkan taklidi yaparak yeni projesini duyurdu - Resim : 2

DURU OLMAK BELGESELİ ŞUBAT AYINDA SEYİRCİYLE BULUŞUYOR

Nükhet Duru'nun, Türkiye çağdaş müziğinin önde gelen isimleriyle yaptığı düetlerden oluşan son albümü "Hikayesi Var"ın üretim sürecine odaklanan belgesel "Duru Olmak" 19 Şubat'ta Netflix'te yayına giriyor.

Albümün iki yıla yayılan yaratım sürecini kayda alan belgesel, Duru'nun hayatının dönüm noktalarına, sanata yaklaşımına ve yaşama dair tutkularına kapı aralıyor.

Netflix'te yayına girecek Türk yapımı ilk müzik belgeseli olan "Duru Olmak"ın yönetmenliğini Mu Tunç, yapımcılığını ise Evren Ercan üstleniyor.

Nükhet Duru şarkılarını yeni seslerden, farklı yorumlarla dinleten belgeselin orijinal film müziği ise Orkun Tunç'a ait.

Nükhet Duru'nun yaşamıyla sanatının iç içe geçtiği öyküye, son albümünde Duru ile düet yapan Sıla, Kenan Doğulu, Teoman, Mabel Matiz, Funda Arar, Rubato, Ceylan Erdem, Ata Demirer, Kalben, Zeynep Bastık, Sena Şener ve Evrencan Gündüz ile yapılan görüşmeler ve stüdyodaki kayıt anları eşlik ediyor.

Böylece çağdaş Türk müziğinin en önemli divalarından biri olarak nitelendirilen Nükhet Duru’nun müzikal mirasını bugüne taşıyan albümün hikayesi, onun renkli kişiliğini ve hayata bakış açısının tazeliğini yansıtan bir belgesele dönüşüyor.

Kaynak: Haber Global TV

Nükhet Duru Netflix Tarkan