Norm Ender'in 'Mekanın Sahibi' şarkısı Spotify'dan kaldırıldı

Norm Ender'in 'Mekanın Sahibi' şarkısı Spotify'dan kaldırıldı

Rapçi Norm Ender'in 'Mekanın Sahibi' şarkısı ile ilgili çalıntı iddialarının ardından Spotify, milyonlarca kez dinlenen şarkıyı listeden kaldırdı.

Norm Ender, müzik piyasasına 'Mekanın Sahibi' isimli şarkısıyla hızlı bir dönüş yapmış, tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Şarkı müzik listelerinin üst sıralarına tırmanırken Norm Ender rakipleriyle uzun süre polemik yaşanmış ve gündem yaratmıştı. Şarkıyla ilgili son zamanlarda ise çalıntı iddiaları ortaya atılmıştı.  

'Mekanın Sahibi' şarkısı çalıntı mı?

Tüm bu gelişmelerin ardından Spotify'dan şarkının kalktığı görüldü. 'Mekanın Sahibi'nin Spotify'dan neden kaldırıldığına dair bir açıklama yapılmadı. 

'MEKANIN SAHİBİ' ÇALINTI MI?

Youtube'da 100 milyondan izlenen şarkıdaki 'Mekanın Sahibi'nin, Young Slatt & B Stakk Feat Peewee Longway'in "Work My Move" adlı parçasına benzediği ileri sürülmüştü. 

"BEBELERİN KURBANI OLMAYIN!"

Rapçi hakkında çıkan iddialara yönelik Twitter hesabından şu açıklamada bulundu.

"Loop, üretim yaparken kullanılan ses döngüleridir. Üretim amaçları şarkılarda kullanılmaktadır. Aranjörler çok iyi bilir ve kullanır. Sizin bilmiyor oluşunuzdan yararlanmaya çalışan bebelerin kurbanı olmayın! Aynı kumaşla farklı elbiseler yapan terziler gibi, dikiyoruz." 

Norm Ender Mekanın Sahibi Spotify