Norm Ender Barış Pınarı Harekatı'na destek verdi, Ezhel karşı çıktı!

Norm Ender Barış Pınarı Harekatı'na destek verdi, Ezhel karşı çıktı!

Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasının ardından ünlü isimler sosyal medya hesapları üzerinden operasyonla ilgili paylaşımlar yaptı. Sosyal medyanın en çok konuşulan olaylarından biri ise rakip Ezhel ve Norm Ender'in paylaşımları oldu.

Suriye'nin kuzeyindeki PYD/YPG mevzilerine düzenlenen Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasının ardından ünlüler sosyal medya hesaplarında operasyonla ilgili paylaşımlar yaptı.

Ünlü rapçi Ezhel'in 10 Ekim'de yaptığı paylaşım ise sosyal medya kullanıcıları arasında tartışma yarattı. Instagram hesabının hikayeler bölümünde, Murda'yla yaptığı 'Aya' şarkısının "Gel savaşma, sevişelim her gün canla başla" bölümünü paylaşan Ezhel sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi. 

Norm Ender Barış Pınarı Harekatı'na destek verdi, Ezhel karşı çıktı! - Resim : 1

NORM ENDER'DEN BARIŞ PINARI HAREKATI'NA DESTEK

Norm Ender ise "Savaşı değil, ülkemizi seviyoruz" diyerek, Barış Pınarı Harekatı'na destek verdi. Harekatta görev yapan askerlere başarılar dileyen Norm Ender, askerlerin ailelerine de metanet diledi. Savaşa hayır diyenlere de göndermede bulunan ünlü rapçi "Ordumuz yürüdüğü zaman hemen savaşa hayır yazanlar, keşke terör örgütleri eylem yaparken, emperyalistler ülkemizi tehdit ederken böyle duyarlar gösterebilse! Biz savaşı değil, ülkemizi seviyoruz!" dedi.

Ezhel instagram Barış Pınarı Harekatı Norm Ender sosyal medya