Niyazi Koyuncu kimdir? Niyazi Koyuncu kaç yaşında, nereli? Kazım Koyuncu'nun neyi oluyor?

Magazin Haberleri
Niyazi Koyuncu kimdir? Niyazi Koyuncu kaç yaşında, nereli? Kazım Koyuncu'nun neyi oluyor?

Şarkılar Bizi Söyler'de Karadeniz Fırtınası esiyor! 40. bölümüyle izleyicisiyle buluşan Şarkılar Bizi Söyler, bu hafta da çok kıymetli isimleri ağırladı. Programda Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla daha da unutulmaz olacak. Peki, Şarkılar Bizi Söyler Niyazi Koyuncu kimdir?

Kanal D'de yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programına Niyazi Koyuncu geldi. Karadeniz Gecesi'nin yaşandığı programa eşlik eden Niyazi Koyuncu kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Niyazi Koyuncu'nun hayatına dair merak edilenler..

NİYAZİ KOYUNCU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Sanatçı, 20 Nisan 1984 tarihinde Artvin ilinin Hopa ilçesine bağlı Yeşilköy'de dünyaya geldi. İlk öğrenimine Sugören köy okulunda başladı. Lise eğitimini Hopa Lisesi'nde gördü. 17 yaşında Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne girdi; ancak eğitimini tamamlamadı. Daha sonra Eskişehir'e üniversite okumak için gitmiştir.

niyazi koyuncu ile kazım koyuncu kardeş mi

Kalabalığın önünde ilk kez şarkı söylemesi ise Eskişehir'de bir tesadüf ile başladı ve ardından da "Seritana" (Karanlıktaki Ӏşık) isimli etnik müzik grubunu kurdu.

Grubu ile birlikte İstanbul'a gelen Niyazi Koyuncu, kısa bir süre sonra grubun dağılması sonucunda müzik hayatına tek başına devam etmiştir. İlk albümü olan Muço Pa!'yı 7 Ağustos 2012'de çıkarmıştır.

NİYAZİ KOYUNCU KAZIM KOYUNCU'NUN NEYİ OLUYOR?

'Şair Ceketli Çocuk' olarak ülke çapında namını duyurmuş olan müzisyen, söz yazarı ve oyuncu Kazım Koyuncu, kanser hastalığı sebepli 33 yaşındayken hayatını kaybetmişti. Niyazi Koyuncu, bir Karadeniz efsanesi olan Kazım Koyuncu'nun erkek kardeşidir.

NİYAZİ KOYUNCU ŞARKILARI

- Muço Pa! (2012)

- Liva (2016)

Niyazi Koyuncu şarkılar bizi söyler Kazım Koyuncu Sibel Can Hakan Altun Hüsnü Şenlendirici