Nisa Bölükbaşı kimdir? Survivor Nisa Bölükbaşı nereli ve kaç yaşında?

Survivor All Star
Nisa Bölükbaşı kimdir? Survivor Nisa Bölükbaşı nereli ve kaç yaşında?

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir? Yarışmanın son bölümüne damga vuran birleşme partisinin ardından vatandaşlar tarafından günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Nisa Bölükbaşı hangi dizide oynadı? İşte Survivor'ın sevilen yarışmacısı ile ilgili merak edilenler...

Nisa Bölükbaşı, Survivor All Star 2022 sezonunda da adından söz ettirmeye devam ediyor. Yarıçmacı, Survivor'ın 2020'de ekrana gelen sezonunda da adından söz ettirmeyi başarmıştı. Yaşanan son gelişmelerle birlikte merak edilen Nisa Bölükbaşı araştırılmaya başlanmış durumda. Survivor Nisa kimdir? Nisa Bölükbaşı nereli ve kaç yaşında? İşte Survivor'ın sevilen yarışmacısı ile ilgili ayrıntılar haberimizde...

SURVİVOR NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da dünyaya gelen Nisa Bölükbaşı, 8 yaşında başlamış olduğu spor kariyerine, yüzme ve tenisi sığdırdı. Prag'da bir tenis kulübü olan Cibulka'da 15 sene bulundu. Lise yıllarında yüzme hocalığı yapmaya başlayan Bölükbaşı, ardından da voleybol oynamaya karar verdi.

Nisa Bölükbaşı

2018 senesinde Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikinci olmaya hak kazandı. Mimarlık okuduğu için voleybolu bırakmak zorunda kalan Bölükbaşı; snowboard, paten ve bisiklet sporlarıyla da ilgileniyor.

NİSA BÖLÜKBAŞI HANGİ DİZİDE OYNADI?

Survivor Nisa, ünlü dizi Sihirli Annem'in kadrosuna dahil olmuştu. Dizi bir dijital platformda yayınlanmış fakat ömrü kısa olmuştur.

Kaynak: Haber Global TV

Nisa Bölükbaşı