Nilperi Şahinkaya'dan yeni Garipoğlu açıklaması: "Her yanıma gelene kimliğini soramam"

Magazin Haberleri
Nilperi Şahinkaya'dan yeni Garipoğlu açıklaması: "Her yanıma gelene kimliğini soramam"

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, Münevver Karabulut'u vahşice öldüren Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine ile aynı karede yer aldığı fotoğraf nedeniyle tepki toplamıştı. Oyuncu çektiği bir video ile açıklama yaptı ancak eleştiriler son bulmadı. Nilperi Şahinkaya günler sonra ilk kez konuştu.

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, geçtiğimiz günlerde Münevver Karabulut'u vahşice öldüren Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu'yla çektirdiği fotoğraf nedeniyle tepki toplamıştı.

Nilperi Şahinkaya'dan yeni Garipoğlu açıklaması: "Her yanıma gelene kimliğini soramam" - Resim : 1

Nilperi Şahinkaya'nın Sakine Garipoğlu'yla arkadaş olup olmadığı merak edilmişti.

Nilperi Şahinkaya'dan yeni Garipoğlu açıklaması: "Her yanıma gelene kimliğini soramam" - Resim : 2

Sosyal medyada çığ gibi büyüyen tepkilerin ardından da Şahinkaya, bir video çekerek açıklama yaptı. Yaptığı ilk açıklamada "Bir arkadaşımla yemeğe çıktık. Kendisi de arkadaşımın arkadaşı. O da geldi. Sakine'yi orada tanıdım. Onun o Sakine olduğunu bile bilmiyordum. Sizden öğrendim" demişti.

“TANIMADIĞIM İNSANLARLA BİR ARAYA GELMEYE ALIŞIĞIM”

Günler sonra ise Nilperi Şahinkaya ilk kez Snop Magazin'e konuştu. Yeterince sakin bir açıklama yapamadığını söyleyenlerin olduğunu belirten Şahinkaya, "İnanın o anda sükunetinizi korumak çok zor oluyor çünkü bu çok ağır bir iddia.

Ben de buna alet edildiğim için tabii ki çok sinirlendim. ‘Aptal bir linç kampanyası başlatıldı’ dedim diye çok sinirlenildi. Öyle dedim çünkü ben 13 yıldır buradayım. Gayet de şeffaf bir hayat yaşıyorum. Bu aileyle görüştüğümü 13 yılda bir fotoğraf dışında başka bir iddianın da olması gerekiyordu bence. Kiminle görüştüğüm gayet ortada. Bir fotoğraf üzerinden böyle bir iddiada bulunulması bana çok akıl kârı gelmedi.

Biz oyuncu olduğumuz için tabii ki yanımıza tanımadığımız bir sürü insan geliyor, fotoğraf çektiriyor, sohbet ediyoruz. Ben tanımadığım insanlarla bir araya gelmeye alışık biriyim. Her yanıma gelene kimliğini soramam" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Münevver Karabulut Cem Garipoğlu Nilperi Şahinkaya magazin magazin haberleri