Nihal Candan'ın sır gibi sakladığı eşinin eski karısından olay iddialar: Anne ve babasını aramış...

Magazin Haberleri
Nihal Candan'ın sır gibi sakladığı eşinin eski karısından olay iddialar: Anne ve babasını aramış...

Cezaevinde tutuklu bulunan Nihal Candan'ın 4 ay önce evlendiği ortaya çıkmıştı. Sır gibi saklanan evlilikte Mehmet Faruk Çiçek'in ailesinin nikahı duyurmak istemediği iddia edilmişti. Şimdi ise Mehmet Faruk Çiçek'in eski eşi Suriyeli iş insanı olay iddialarla gündeme geldi.

Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, suç örgütüne üye olma, kurma suçundan gözaltına alınan Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Cezaevinde yemekleri beğenmeyen ve sayıma çıkmak istemeyen Candan kardeşlerden Nihal Candan'ın evli olduğu ortaya çıktı.

Nihal Candan'ın sır gibi sakladığı eşinin eski karısından olay iddialar: Anne ve babasını aramış... - Resim : 1

EŞİNİ SIR GİBİ SAKLADI

Nihal Candan'ın 4 aylık eşinin neden herkesten sakladığı anlaşıldı. Mehmet Faruk Çiçek, Suriyeli bir iş insanı ile evliydi. Boşandıktan sonra Nihal Candan ile aşk yaşamaya başladı. Çocukları için bu evliliği duyurmak istemedi.

Mehmet Faruk Çiçek ile mutluluğu yarım kalan Nihal Candan hakkında yeni iddialar gündemde.

Nihal Candan'ın sır gibi sakladığı eşinin eski karısından olay iddialar: Anne ve babasını aramış... - Resim : 2

"YASAK AŞK YAŞADILAR EVLİLİĞİ GİZLEDİLER"

Çiçek'ten 2 çocuğu olan Suriyeli iş kadını Show Haber'e konuştu. İddiasına göre, kocası kendisiyle evliyken Nihal Candan ile ilişki yaşadı. Genç kadın Candan'ın anne babasını arayıp "Kızınız evliliğimi bitiriyor" dese de bir sonuç alamadı.

Mehmet Faruk Çiçek boşandıktan 3 ay sonra evlendi ve bu evliliği de gizlemeyi tercih etti. Eski karısı ise "Yasak aşk yaşadılar evliliği gizlediler" dedi.

Nihal Candan'ın sır gibi sakladığı eşinin eski karısından olay iddialar: Anne ve babasını aramış... - Resim : 3

SEÇİL ERZAN, CANDAN KARDEŞLERLE AYNI KOĞUŞTA KALIYOR

Seçil Erzan, 11 Nisan’da tutuklanıp Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne konulmuştu. Adalet Bakanlığı, güvenlik gerekçesiyle önceki gün Erzan’ı buradan Silivri’deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na sevk etti.

Tek kişilik hücreye konan Erzan, tek kişilik hücrede kalmak istemediğini söyledi. Bunun üzerine Erzan burada “dolandırıcılık ve kara para aklama” suçlamasıyla tutuklu bulunan Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşlerin kaldığı koğuşa konuldu.

Kaynak: Haber Global TV